Media

«The 2night show»: Πρεμιέρα με καλεσμένους που καθηλώνουν.

«The 2night show»: Πρεμιέρα με καλεσμένους που καθηλώνουν.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το «The 2night show» αρχίζει στις 23.30 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει ραντεβού με τους τηλεθεατές καθέ  Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα στο late night πρόγραμμα του ANT1. Εκτός απροόπτου…

Στην παρέα φέτος και ο  Σπύρος Ντούγιας, ο μικρός Σέργιος από τις «Άγριες Μέλισσες», που θα έχει το δικό του στούντιο και θα υποδέχεται τους καλεσμένους του για μια μίνι συνέντευξη εντελώς ανατρεπτική και παιχνιδιάρικη! Από την εκπομπή, δεν θα λείπουν και τα σατιρικά βίντεο με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή.

 

Σπύρος Ντούγιας

Απόψε στις 23:30, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος κάνει «ποδαρικό» στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά για την καλλιτεχνική του πορεία, τα εφηβικά του χρόνια, τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του και για την επιστροφή του στην τηλεόραση, στη πετυχημένη σειρά του ΑNT1 «Άγριες Μέλισσες», μετά από περίπου 10 χρόνια απουσίας.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος συναντά και τον καινούργιο συνεργάτη του Γρηγόρη, τον μικρό Σπύρο Ντούγια στο δικό του μικροσκοπικό στούντιο και αποκαλύπτει μια πιο τρυφερή, αλλά και πιο αστεία πλευρά του εαυτού του!

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο  χρυσός Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας στο Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος. Το «outsider» που κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αποκαλύπτει πώς λειτούργησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και  τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στον τελικό του στόχο.

Πόσο δύσκολη είναι η ζωή στο Ολυμπιακό χωριό; Τι ρόλο έχουν παίξει οι γονείς του στην πορεία του; Σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει και για ποιο λόγο; Τέλος, αναφέρεται στις σπουδές του στην Ιατρική αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X