Media

Το «Big brother» δεν τραβάει όσο κι αν το «σπρώχνουν».

Το «Big brother» δεν τραβάει όσο κι αν το «σπρώχνουν».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε κάζο τουλάχιστον της σεζόν εξελίσσεται για τον Σκάι το «Big brother». Το τηλεοπτικό υποπροϊόν δεν σώζεται ούτε κι αν ακόμα η παραγωγή έβαζε στο σπίτι του ριάλιτι τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον ίδιο. Έως και το ξεκούδουνο «The bachelor» μοιάζει να έχει σπασπένς, πάντως λειτουργεί αγχολυτικά με τις παραδοξότητες και το προκάτ στήσιμο του, χαρίζοντας γέλιο στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μπορεί κάποιος να αντέξει να το δεί.

Στο χθεσινό τάχα μου σπόιλερ, έγινε γνωστό ότι χάρη στο  σκουπιδοριάλιτι το κανάλι θα κέρναγε μπανιστήρι, αφού οι κάμερες είχαν καταγράψει ερωτικές περιπτύξεις παικτών στην τουαλέτα!

Το παρακμιακό σύστημα των πρωινομεσημεριανάδικών μίξερ σουσουδισμού που διακρίνεται για αυτισμό και αναπαράγει τον αλλιωμένο τηλεχυλό έβγαλε αμέσως τη ντουντούκα. Για παράδειγμα η εκπομπή «Super Κατερίνα» διαλαλούσε το εμπόρευμα της- εν προκειμένω τα τσιλιμπουρδίσματα στο αποχωρητήριο του ριάλιτι- από το οποίο κερδίζει τηλεθέαση και διαφήμιση.

Που σημαίνει ότι η τηλεόραση της κλειδαρότρυπας, η τηλεόραση που πάει να ενεργοποιήσει τα χαμηλότερα ένστικτα του ανθρώπου δεν αφορά, παρά απειροελάχιστους, αν όχι κανέναν.

Εγώ, ως eretikos, αν ήμουν στον Σκάι, θα έβαζα το «Big brother» μεσημέρι, τους παίκτες να βλέπουν «Super Κατερίνα» μπας και εξ αντανακλάσεως το ριάλιτι τσιμπήσει τηλεθέαση.

Οι αποδόσεις προγραμμάτων της χθεσινής ημέρας βγήκαν εντούτοις το «Big brother» είναι κάπου στον πάτο της τηλεθέασης. Στο φυσικό περιβάλλον του δηλαδή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X