Media

Το τελευταίο αντίο της Μαρίας Κίτσου στη Λενιώ και της Άγριες Μέλισσες

Το τελευταίο αντίο της Μαρίας Κίτσου στη Λενιώ και της Άγριες Μέλισσες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν και οι περισσότεροι αποχαιρετισμοί ειπώθηκαν εκείνη την ημέρα, η ηθοποιός θέλησε να προχωρήσει σε μία μεγαλύτερη ανάρτηση σχετικά με τον ρόλο της και επέλεξε την Παρασκευή 5/8, διότι την ημερομηνία αυτή, αλλά πριν αρκετά χρόνια, γράφτηκαν τα πρώτα λόγια για το ρόλο που υποδύθηκε και έτσι γεννήθηκε ο χαρακτήρας της Σταμίρη.

«Το post αυτό είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας και ένας αποχαιρετισμός στις Άγριες Μέλισσες και στην Ελένη Σταμίρη που τελείως συμπτωματικά, αν πιστέψουμε στις συμπτώσεις ,γεννήθηκε και αυτή σαν σήμερα 05/08!

Ένα παραμύθι είναι τελικά η ζωή…το πιο περίπλοκο και το πιο μαγικό από την πρώτη ανάσα μέχρι την τελευταία… και σ´αυτήν την τελευταία ανάσα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες και αν η απάντηση και στα 2 είναι η αγάπη τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος! Στη δική μου περίπτωση θεωρώ τον εαυτό μου όχι μόνο κερδισμένο αλλά ευλογημένο γιατί ξέρω ότι η αγάπη που έδωσα μου επιστράφηκε στο πολλαπλάσιο αυτά τα 3 χρόνια!

Δεν τελειώνει ποτέ το παραμύθι, ο ένας δίνει την σκυτάλη στον άλλον. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μας και αυτή ήταν η ιστορία μας. Μια ιστορία που χώρεσε όλο τον κόσμο γιατί βγήκαμε από αυτήν και εμείς και όσοι μας αγαπήσατε καλύτεροι άνθρωποι και συνάνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτήν την περιπέτεια,τους υπέροχους συναδέλφους μου, τους σεναριογράφους μας, τους τεχνικούς μας, τους σκηνοθέτες μας ,την παραγωγή μας και όσους εργάστηκαν με αφοσίωση και μεράκι για αυτό που σας προσφέραμε αυτά τα 3 χρόνια..

Και πάνω απ´όλα όλους εσάς που μας βάλατε στην ζωή σας ,στην αγκαλιά σας ,που είδατε και ακούσατε το παραμύθι μας και μας περιβάλλατε με την άπειρη αγάπη σας! Για όλα αυτά λοιπόν θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο! Εύχομαι σε όλους μας πάντα η απάντηση σε όλα στη ζωή μας να είναι πάντα η αγάπη! Εις το επανιδείν, αγαπημένοι μου»

 

«Νόμιζα ότι θα μου έσπαγε…»

Η Μαρία Κίτσου παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη της, μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, παρέα με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Οι δύο πρωταγωνιστές και το κεντρικό ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν καλεσμένοι του σκηνοθέτη τους Λευτέρη Χαρίτου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον podcast, έναν γλυκό απολογισμό των 3 υπέροχων χρόνων της συνεργασίας τους.

Η Κίτσου μίλησε μεταξύ άλλων για την κρίση πανικού στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών αλλά και το άγνωστο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αρχικά, αναφέρθηκε σε εκείνη την πρώτη επαφή που είχε με την παραγωγή όταν την κάλεσαν στην οντισιόν.

«Είχα αποφασίσει να μην δουλέψω εκείνη την χρονιά. Ήθελα να προετοιμαστώ και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να σκηνοθετήσω στο θέατρο. Είχα βρει μάλιστα και το έργο. Και μετά ήρθε αυτό και ήταν τόσο απόλυτο και με το που διάβασα το ρόλο έπαθα σοκ. Αλλά μέχρι να αποφασίσει το κανάλι να γίνει η σειρά, πέρασε καιρός, ήρθα 4 φορές στις οντισιόν και έλεγα από μέσα μου «λες αυτό να είναι σημάδι για να μην το κάνω;»

«Δεν μπορώ να το διανοηθώ πως οι γυναίκες που έχουν βιαστεί, το ξεπερνάνε. Είναι ηρωίδες. Όταν γυρνούσαμε την σκηνή του βιασμού, με έπιασε κρίση πανικού. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εξαιρετικός παρτενέρ, μου φέρθηκε με σεβασμό.

Αλλά ήταν όμως στιγμές που νόμιζα ότι θα μου σπάσει τον λαιμό. Τον κράταγα από το χέρι και δεν έλεγχε την δύναμή του. Αλλά δεν του έλεγα «μην το κάνεις», γιατί ήθελα να βγει αληθινό».

Η Μαρία, που είναι γνωστή και για το χιούμορ της, διακωμωδεί και τις ερωτικές επιτυχίες της Ελένης Σταμίρη, της δυναμικής χωριάτας όπως την αποκαλεί: «Μα ναι, τι φάση η Λενιώ; Πέρασαν όλοι οι κούκλοι από εκείνη. Η οποία δεν ήταν και το πιο ερωτικό πλάσμα στον κόσμο. Αλλά πραγματικά, είχα τους πιο όμορφους και τους πιο ταλαντούχους παρτενέρ».

Επίσης, εξομολογήθηκε ποια στιγμή κατάλαβε όχι απλά την τεράστια αποδοχή που είχε η σειρά στον κόσμο, αλλά και τον θαυμασμό που είχαν σε εκείνη: «Τον πρώτο χρόνο ήμουν αφοσιωμένη στα γυρίσματα και στον ρόλο μου και δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι μου. Μέχρι που κάποια στιγμή βρέθηκα ως καλεσμένη στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Πραγματικά δεν το περίμενα. Με έκαναν να αισθάνομαι ροκ σταρ».

Το βράδυ που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο όπως αποκάλυψε στην συνέχεια ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, οι ηθοποιοί αποφάσισαν να συγκεντρωθούν όλοι μαζί σε μία μικρή πρώτη γιορτή. Και τότε ήταν που έμαθε και για το Twitter.

«Και αφού το είδα το επεισόδιο ετοιμάζομαι να πάω με την μηχανή στο σπίτι που είχαν μαζευτεί και οι υπόλοιποι ηθοποιοί και με παίρνουν τηλέφωνο εκείνη την στιγμή από τον ΑΝΤ1 και μου λένε «έχει γίνει πανικός στο Twitter». Και τους λέω, τι είναι το Twitter; Πάω λοιπόν στο σπίτι και βλέπω τους υπόλοιπους ηθοποιούς κατενθουσιασμένους να πηδάνε πάνω στους καναπέδες».

Η Μαρία Κίτσου αυτό το καλοκαίρι συνεργάζεται και πάλι με τον τηλεοπτικό της Λάμπρο, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, στην Ηλέκτρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X