Media

Το βατερλώ της Ελλης Στάη

Το ποδαρικό της Ελλης Στάη στο OPEN άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ως βατερλώ. Οταν η πρώτη είδηση διαψεύδεται και όταν η τηλεθέαση είναι στο 8%, τότε το συμπέρασμα για αποτυχία δεν είναι υπερβολικό. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μία εκπομπή η οποία πολυδιαφημίστηκε, όπως και η παρουσιάστρια αυτής Ελλη Στάη.

Δυστυχώς για τον OPEN και την Ελλη Στάη οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen για χθες, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, από τις 20:00 έως τις 25:59 έδειξαν 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στην ίδια ζώνη προγράμματος (από τις 20:00 έως τις 25:59) το OPEN είχε σημειώσει 6,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό και ότι πριν από την Ελλη Στάη ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε διψήφια νούμερα, γίνεται αντιληπτό ότι εκεί στο νέο κανάλι θα πρέπει να ανησυχούν για τις επιλογές τους και τα αποτελέσματα αυτών.

Κι΄ αν η αρχή είναι κακή, σκεφτείτε τι θα συμβεί αν επιβεβαιωθεί άλλη μία φορά αυτό που αποδεικνύει το παρελθόν.  Οτι δηλαδή συνήθως η συνέχεια είναι κατώτερη της αρχής.

 

Ολες οι Ειδήσεις