Media

Βαρύ πένθος για Ματθίλδη και Μπέττυ Μαγγίρα – Πέθανε η μητέρα τους (video)

Βαρύ πένθος για Ματθίλδη και Μπέττυ Μαγγίρα – Πέθανε η μητέρα τους (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ήταν παρούσα σήμερα (18.10.2021) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» καθώς βρίσκεται στην Ξάνθη για να είναι δίπλα στην οικογένειά της. Μέσα από τα social media, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε κάνει γνωστό από το βράδυ της Κυριακής ότι η μητέρα της, Νίκη, είχε φύγει από τη ζωή.

«Αντίο μανουλα μου (…) Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου» έγραψε η παρουσιάστρια, ανεβάζοντας δυο φωτογραφίες της μητέρας της σε νεαρή ηλικία.

Δείτε την ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ήταν στην εκπομπή της Δευτέρας, με τον Δημήτρη Μακαλιά να αναλαμβάνει να εξηγήσει στους τηλεθεατές το γιατί.

«Όπως καταλαβαίνετε, δυστυχώς, η Μπέττυ δεν είναι σήμερα μαζί μας. Χθες έχασε τη μητέρα της και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στην Ξάνθη σήμερα. Η αγαπημένη Νίκη, η μητέρα της Μπέττυς, της Ματθίλδης και του Γιώργου έφυγε, η Μπέττυ μας το ανακοίνωσε και μέσα από τα social media τα δικά της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ελπίζουμε να είστε καλά, κουράγιο σας ευχόμαστε πάνω, σας αγαπάμε πάρα πολύ, να τη θυμάστε… Εμείς είμαστε εδώ να συνεχίσουμε σήμερα την εκπομπή μας. Να στείλουμε την αγάπη μας και την περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε όσα είπε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X