Media

Mega: Χαμός με τις προετοιμασίες! Αυτή θα είναι η νέα “Ρούλα Κορομηλά”

Mega: Χαμός με τις προετοιμασίες! Αυτή θα είναι η νέα “Ρούλα Κορομηλά”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mega: Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη! Σιγά σιγά μπαίνουν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ.

Η Σάσα Σταμάτη φαίνεται πως θα έχει βραδινή εκπομπή “σαν άλλη” Ρούλα Κορομηλά!

Ο σταθμός θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, το πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου, με διαμορφωμένο πιλοτικό πρόγραμμα. Ωστόσο, τα σχέδια που γίνονται αφορούν ήδη τη νέα σεζόν, κατά την οποία το νέο Mega θα βάλει τις βάσεις για την εδραίωσή του στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Μια από τις εκπομπές που αναμένεται να συνθέσουν το πρόγραμμα του καναλιού είναι και αυτή της Σάσας Σταμάτη. Η ίδια η δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει τον ερχομό της βραδινής εκπομπής της στο κανάλι του εφοπλιστή.

Η Σάσα Σταμάτη με βραδινή εκπομπή

Καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του ΣΚΑΪ ήταν η Σάσα Σταμάτη, η οποία όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Σπύρο Παπαδοπούλου ποια είναι τα άμεσα σχέδιά της, είπε ότι θα κάνει βραδινή εκπομπή στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, ανέφερε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι καλεσμένοι, αφού η εκπομπή θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με διάσημα πρόσωπα.

Είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι η Σάσα Σταμάτη θα αναλάβει την παρουσίαση βραδινής εκπομπής στο Mega, όμως τώρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση.

Για τους… παλιούς, οι οποίοι σίγουρα κάνουν συνειρμούς με το παλιό Mega, η Σάσα Σταμάτη κατά κάποιον τρόπο θα αναλάβει τον ρόλο της Ρούλας Κορομηλά, όταν η παρουσιάστρια μεσουρανούσε στην τηλεόραση μέσα από το Μεγάλο Κανάλι.

Τη δεκαετία του 1990 η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε την εκπομπή «Μπράβο», ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό σόου, που, με κάποιες μικρές αλλαγές (όπως στον τίτλο), κράτησε έξι χρόνια στο κανάλι και σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Από το Μπράβο «παρήλασαν» εκτός από τις αναρίθμητες εγχώριες προσωπικότητες και εξέχουσες ξένες, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Μαντόνα και ο Έρος Ραμαζότι.

Πλέον η βραδινή ζώνη του Mega θα ανήκει στη Σάσα Σταμάτη, η οποία θα επιχειρήσει να κάνει το talk show της από τα κορυφαία σε τηλεθέαση προγράμματα της τηλεόρασης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X