Media

Mega: Εντυπωσιακές τηλεθεάσεις στην πρεμιέρα του

Mega: Εντυπωσιακές τηλεθεάσεις στην πρεμιέρα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποίηση λέγεται ότι επικρατεί στο Mega από την τηλεθέαση του σταθμού που σημείωσε στην πρώτη ημέρα εκπομπής του κάτω από το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το ανέφερε και σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» ο παρουσιαστής Νίκος Φιλιππίδης. «Κάτι παραπάνω από θετική ήταν η ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε», ανέφερε απευθυνόμενους στους τηλεθεατές.

Το κανάλι στο δυναμικό κοινό έφτασε μέχρι 12,6% και στο γενικό σύνολο έμεινε στο 10%. Όχι άσχημα για πρεμιέρα καναλιού που στην ουσία σέρβιρε περσινά ξινά σταφύλια. Από εκπομπές, την υψηλότερη τηλεθέαση έκανε η πρώτη που βγήκε στον αέρα, «Κοινωνία ώρα Mega» που χτύπησε 21,7%, εκμεταλλευόμενη και την περιέργεια των τηλεθεατών να δουν ξανά το Μεγάλο Κανάλι στον αέρα.

Πολύ καλά πήγε και το πρώτο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα, που άγγιξε το 20%, ενώ η αγαπημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε» μπήκε γερά στη μάχη της prime time ζώνης στην τηλεόραση.

Κι αν η πρεμιέρα είχε θετικό πρόσημο για τα στελέχη του σταθμού και της Alter Ego μένει να φανεί στην πορεία σε τί επίπεδα τηλεθέασης θα κινηθεί το κανάλι. Καλές οι αναμεταδόσεις αγαπημένων σειρών, ωστόσο χρειάζεται να γίνουν ενισχυτικές ενέργειες με νέες παραγωγές. Που σημαίνει ότι πρέπει να πέσει χρήμα.

Αλλά και στις ειδήσεις μένει να φανεί αν το ιδιοκτησιακό καθεστώς και το δημοσιογραφικό δυναμικό έχουν πρόθεση για ειλικρινή, ψύχραιμη και πλουραλιστική ενημερωση για να κερδίσει το Mega την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, την οποία με τις επιλογές του προηγούμενου καιρού είχε χάσει καθιστώντας το αφερέγγυο στο συλλογικό υποσυνείδητο.

Η τηλεθέαση του Mega στο δυναμικό κοινό (18-54):

Κοινωνία ώρα Mega 21,7%

Mega Mag 14,7%

Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 19,6%

Live News 12,6%

Βραδινό δελτίο ειδήσεων 13,3%

Στο Παρά Πέντε 15,6%

Πενήντα Πενήντα 10,1%

Μαύρα Μεσάνυχτα 9%

Η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο:

Κοινωνία ώρα Mega 18,6%

Mega Mag 12,9%

Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 15%

Live News 11%

Βραδινό δελτίο ειδήσεων 10,7%

Στο Παρά Πέντε 10,4%

Πενήντα Πενήντα 7,7%

Μαύρα Μεσάνυχτα 6,7%

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X