Media

Mega: Ετοιμάζει «βόμβα» ο Μαρινάκης με Παπακαλιάτη!

Mega: Ετοιμάζει «βόμβα» ο Μαρινάκης με Παπακαλιάτη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πυρετός! Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα κινούνται σε… ρυθμούς πρεμιέρας στο Mega, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το οποίο προχωρά ολοταχώς προς τη στελέχωση όλων των τμημάτων.

Θέλει Παπακαλιάτη ο Μαρινάκης στο Mega!

Σύμφωνα με το e-tetradio.gr, το νέο Mega θέλει να κλείσει μια σπουδαία συμφωνία, που αναμένεται να ταράξει τα νερά στην τηλεόραση. Αυτή θα αφορά την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο κανάλι, με φόντο νέες τηλεοπτικές σειρές που θα κερδίζουν τους τηλεθεατές.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση με μυθοπλασία και ταινίες και θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί για όποιο κανάλι εξασφαλίσει τη συνεργασία μαζί του. Μάλιστα, με το Mega τον ενώνει η συνεργασία του παρελθόντος, με μεγάλη επιτυχία, αλλά και η εξαιρετική σχέση που έχει με τον Πέτρο Μπούτο, επικεφαλής του τομέα της ψυχαγωγίας στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άννα Ανδριανού: Το γράμμα ενός θαυμαστή που την σόκαρε! video

Θυμίζουμε ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κάνει επιτυχία στο παλιό Mega με δημοφιλείς σειρές όπως τις «Η ζωή μας μια βόλτα», «Να με προσέχεις» και «Κλείσε τα μάτια». Αν προκύψει συμφωνία τελικά, θα πρόκειται για «βόμβα» από πλευράς καναλιού, αφού θα μπει γερά στη μάχη της μυθοπλασίας, όπου δεσπόζει φέτος ο ΑΝΤ1 με ναυαρχίδα τις «Άγριες Μέλισσες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X