Media

Mega: Θα ξαναβγεί στον τηλεοπτικό αέρα;

Mega: Θα ξαναβγεί στον τηλεοπτικό αέρα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το σήμα του Mega αλλά και η «χρυσή» ταινιοθήκη του βρήκαν νέους ιδιοκτήτες, και πιο συγκεκριμένα την εταιρεία Alter Ego και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν τελικά θα είναι το ONE channel το νέο Mega και περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις στο θέμα.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μιλώντας ως καλεσμένος σε εκπομπή του ONE δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Όμως, αυτό που παρεξένεψε πολλούς ήταν πως έμμεσα είπε πως θα είναι και στο πρώτο δελτίο του νέου… Mega.

Στη δημοσιογραφική πιάτσα δεν έχει ακουστεί ότι το όνομα του μεγάλο καναλιού θα πάρει τη θέση του ONE και πως όλα μένουν στη θεωρία.

Βέβαια, στις 20 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 30 χρόνια από την πρώτη επίσημη του καναλιού και κάποια «πουλάκια» έχουν πει πως τότε κάνει πρεμιέρα και το ONE. ΘΑ δούμε!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η εταιρεία Alter Ego κατάφεραν να πάρουν την ταινιοθήκη και το σήμα του καναλιού έπειτα από την προσφορά των 33.999.999 ευρώ .

Τόσο τα ακίνητα όσο και η ταινιοθήκη του καναλιού, περνούν στα χέρια της εταιρείας.

Η ταινιοθήκη του Mega περιλαμβάνει αγαπημένες σειρές όπως:  «Απαράδεκτοι», «Αναστασία», «Ντόλτσε Βίτα», «Ψίθυροι καρδιάς», «Δύο ξένοι», «Είσαι το ταίρι μου», «Κλείσε τα μάτια», «Στο παρά πέντε», «50 – 50»,«Το Νησί», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Λόγω τιμής», «Το ρετιρέ», «Οι Τρεις Χάριτες», «Το δις εξαμαρτείν», «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς», «Περί ανέμων και υδάτων», «Σαββατογεννημένες», «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Κάτω Παρτάλι», «Η Αίθουσα του Θρόνου», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Εμείς κι εμείς», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Οι Αυθαίρετοι», «Το σημάδι του έρωτα», «Λένη», «Γυναίκες», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Οι φρουροί της Αχαΐας», «Αφρικα», «Η ζωή μας μια βόλτα», «Να με προσέχεις», «Κλείσε τα μάτια», «Βέρα στο δεξί».

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και από ότι φαίνεται το τηλεοπτικό θα αρχίζει αν αλλάζει ακόμη περισσότερο καθώς είναι μεγάλη κίνηση αυτή που έγινε.

Ας ελπίσουμε πως όλα έγιναν για καλό και πως δε θα πάνε άδικα τα τόσα χρόνια που μας κράτησε συντροφιά το μεγάλο κανάλι.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X