Media

Mega: Βάζει… πυρηνικό όπλο ο Μαρινάκης για να «χτυπήσει» τις «Άγριες Μέλισσες»!

Mega: Βάζει… πυρηνικό όπλο ο Μαρινάκης για να «χτυπήσει» τις «Άγριες Μέλισσες»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλα βρίσκονται πια στην τελική ευθεία βρίσκονται όλα στο Mega, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο προχωρά ολοταχώς προς τη στελέχωση όλων των τμημάτων.

Με το βλέμμα στο μέλλον, αλλά και στο παρόν, τα στελέχη του καναλιού θέλουν να ενισχυθούν σε όλους τους τομείς, ώστε να είναι έτοιμοι να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό, ο οποίος είναι μεγάλος.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση δεσπόζει η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», η οποία σαρώνει σε τηλεθέαση και έχει αποκτήσει μεγάλο φανατικό κοινό.

Άλλο κακό να μη μας βρει! Η Τσιμτσιλή θέλει… δελτίο ειδήσεων!

Στο Mega, λοιπόν, θέλουν να ετοιμάσουν τη δική τους απάντηση, αφού το κανάλι κάνει πρεμιέρα και μπει σε μια σειρά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κοντά στο Mega με… το βλέμμα στις Άγριες Μέλισσες!

Στο πλαίσιο αυτό επιθυμούν διακαώς τη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» στον Alpha, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με το Mega και τον υπεύθυνο ψυχαγωγίας Πέτρο Μπούτο, προκειμένου να αναλάβει τη μυθοπλασία του νέου προγράμματος.

«Βόμβα»! Αλλάζουν ώρα μετάδοσης οι Άγριες Μέλισσες!

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, δεν αποκλείεται να υπογράψει και το σενάριο κάποιας νέας τηλεοπτικής σειράς, που στόχο θα έχει να μπει σφήνα στην prime time ζώνη της τηλεόρασης, κοντράροντας στα ίσα τις «Άγριες Μέλισσες».

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τους επόμενους μήνες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X