Media

Μελέτης Ηλίας και Τζένη Θεωνά έχουν- ακριβά- σχέδια για το Πάσχα

Μελέτης Ηλίας και Τζένη Θεωνά έχουν- ακριβά- σχέδια για το Πάσχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μελέτης Ηλίας και η Τζένη Θεωνά, εκ των πρωταγωνιστών της σειρας «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ1, σύντομα θα αναλάβουν νέους ρόλους στο κρατικό κανάλι.

Η διοίκηση της ΕΡΤ απεφάνθη οι δύο ηθοποιοί να είναι οικοδεσπότες στο πασχαλιάτικο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Μελέτης Ηλίας και Τζένη Θεωνά θα παρουσιάσουν την «Καλύτερή μας βραδιά», όπως αναφέρει και η παλιά καραβάνα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ Γρηγόρης Μελάς.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα σε ένα πρωτότυπο μάλιστα πρόγραμμα, θα είναι καλεσμένοι ηθοποιοί και των άλλων σειρών της ΕΡΤ με σκοπό να πάρουν τα μικρόφωνα «φωτιά».

Έτσι λοιπόν η Τζένη Θεωνά και ο Μελέτης Ηλίας θα υποδεχτούν ηθοποιούς από τη σειρά που πρωταγωνιστούν, «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά και από τις «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Η τούρτα της μαμάς» και «Ζακέτα να πάρεις» με σκοπό να περάσουν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα.

Αγαπημένοι ηθοποιοί των σειρών της ΕΡΤ θα αναλάβουν να τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια αποδεικνύοντας το ταλέντο τους και στο τραγούδι με σκοπό να προσφέρουν στους τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 2 Μαΐου ένα πρόγραμμα με πολύ τραγούδι και χαρά.

Το οποίο τηλεοπτικό ΕΡΤικό γλέντι θα μας κοστίσει 46.515 ευρώ, υπενθυμίζω ως eretikos που είμαι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X