Μένιος Φουρθιώτης: Αφού απέλυσε συνεργάτη του τον ευχαρίστησε για τις όμορφες στιγμές

Ο Μένιος Φουρθιώτης με βεβαιότητα δεν είναι και το πιο αγαπητό τηλεοπτικό πρόσωπο. Η πορεία του στον χώρο, η φύση της εκπομπής του, σε συνδυασμό με το επίπεδό και τις γνώσεις του είναι αρκετά. Το βέβαιο είναι πως δεν έχει ιδιαίτερες συμπάθειες μέσα στον χώρο του θεάματος και όχι αδίκως.

Πριν από λίγο καιρό, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ mediamagazine.gr είχε έναν έντονο καβγά, με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Σωτήρη Καραμίτζα! H ρήξη στη σχέση έγινε επειδή ο πανελούχος της εκπομπής, εξέφρασε διαφωνίες για την έκτακτη εκπομπή της Καθαράς Δευτέρας, γεγονός που οδήγησε, αρχικά σε ένταση και, γρήγορα σε μεγάλο καυγά, συνοδεία φωνών εκατέρωθεν.

Όλο αυτό ήταν η αφορμή για να χωρίσουν οι επαγγελματικοί δρόμοι ανάμεσά τους. Το mediamagazine αναφέρει πως ο παρουσιαστής των Αποκαλυπτικών, όχι μόνο ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του από την εκπομπή, αλλά με εξώδικη επιστολή του προς στη διεύθυνση του καναλιού, απαίτησε την πλήρη απομάκρυνσή του από το κανάλι.

Φουρθιώτης- Περρής μαζί στο Epsilon- Στο «Ροντέο» τον «στόλιζε» καθημερινά

Παρόλα αυτά μετά το τέλος της συνεργασίας κανείς δεν περίμενε ένα τέτοιο μήνυμα στα social media. Ο Μένιος Φουρθιώτης έγραψε: «Σε ευχαριστούμε Σωτήρη Καραμίντζα για τα 5 υπέροχα χρονιά που περάσαμε μαζί σαν οικογένεια. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας».

Άβυσσος η ψυχή του Φουρθιώτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ