Μένιος Φουρθιώτης: «Δεσμεύει» την τηλεοπτική άδεια του Βρυώνη για τα οφειλόμενα

Πολλοί έχουν απορήσει με όσα έχει καταφέρει στην πορεία του ο Μένιος Φουρθιώτης. Αυτή τη φορά λοιπόν ο παρουσιαστής του Epsilon και πρώην στέλεχος του σταθμού φαίνεται πως έχει νέα όπλα στη φαρέτρα του.

Τα συμφωνημένα οφειλόμενα από τον Φίλιππο Βρυώνη, βάζουν σε μπελάδες τον γνωστό επιχειρηματία. Ο Μένιος Φουρθιώτης λοιπόν, πιθανώς να προκαλέσει πρόβλημα στην πορεία του στις τηλεοπτικές άδειες. Ειδικά από τη στιγμή που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο παρουσιαστής, με εξώδικο στις αρχές Μαρτίου ζητά το οφειλόμενο ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ! Όπως είχε αναφερθεί και τότε το συγκεκριμένο εξώδικο είχε κοινοποιηθεί και στο ΕΣΡ, που αυτό το διάστημα ελέγχει τους φακέλους των υποψηφίων για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Φεύγει ο Μένιος Φουρθιώτης από το Epsilon; Δείτε την απάντηση του ίδιου

Το νέο στοιχείο όμως που ακούγεται εσχάτως και μεταδίδει το mediamagazine.gr είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης – πιθανότατα με ασφαλιστικά μέτρα- ζητά τη δέσμευση της εγγυητικής που έχει καταθέσει η εταιρία συμφερόντων Βρυώνη για την άδεια!

H εγγυητική επιστολή που κατέθεσαν οι υποψήφιοι μαζί με το φάκελο, ανέρχονται στα 3,5 εκ ευρώ και επιπλέον 30.000 ευρώ παράβολο υπέρ του Δημοσίου. Το ποσό λοιπόν αυτό λέγεται τώρα ότι διεκδικεί ο παρουσιαστής Φουρθιώτης ως ένα μέρος των 6 εκ ευρώ που υποστηρίζει ότι του χρωστάει ο Βρυώνης. Είναι προφανές ότι στο βαθμό που ισχύουν τα παραπάνω ο κίνδυνος να μην πάρει άδεια η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Μίλτος Αδάμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ