Μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, Τζέιμς Μποντ θα είναι ο Χάρι Στάιλς (vid&pic)

Το παιχνίδι του θρόνου στο βασίλειο του 007 εξακολουθεί να απασχολεί τα media και πλέον ένας νέος ιδανικός για κάποιους διάδοχος ανατέλλει. Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ και έχει ήδη μάλιστα υπογράψει για την επόμενη ταινία, όμως, από τώρα κυκλοφορούν σενάρια για το πιος μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του.

Με δήλωσή του στη Daily Star, ο Λι Σμιθ, ο οποίος έκανε το μοντάζ στο «Spectre», το 24ο φιλμ του Μποντ, υποστηρίζει ότι ο Χάρι Στάιλς μπορεί να διαδεχθεί με επιτυχία τον 49χρονο ηθοποιό.

Ο αντικαταστάτης του Κρεγκ, δεν μπορεί να ντεμπουτάρει πριν από το 2022, αλλά ο Λι Σμιθ προωθεί από τώρα τον 24χρονο Στάιλς.

«Ο Χάρι είναι πραγματικά καλός και μπορεί να τα βγάλει πέρα. Είναι εξαιρετικό ταλέντο και είναι απόλυτα φυσικός μπροστά στον κινηματογραφικό φακό», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:«Νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κάποιον που έχει χρόνια εμπειρίας. Δεν σου δημιουργείται η εντύπωση ότι ήταν η πρώτη του ταινία. Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Χάρι. Ήταν πραγματικά καλός και αυθεντικά χαρισματικός. Αν θελήσει να παίξει, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ