Θέμα

Μητσοτάκης: «Βράζει» με τον Μουτζούρη! Οι εικόνες ντροπής στην Λέσβο και το… κάρμα

Μητσοτάκης: «Βράζει» με τον Μουτζούρη! Οι εικόνες ντροπής στην Λέσβο και το… κάρμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έξαλλοι είναι στο Μαξίμου με τον Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος μετατρέπεται στον απόλυτο εφιάλτη της κυβέρνησης! Την οργή που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας με τρόπο ιδιαίτερα απαξιωτικό για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και χαρακτηρίζοντάς τον «γραφικό, υποκριτή και επικίνδυνο», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι ο κ. Μουτζούρης είναι μια κατηγορία από μόνος του και τόνισε «καμία συζήτηση μαζί του. Η όποια συζήτηση θα ήταν υποκριτική, δεν γίνεται δεκτή καμία συγγνώμη».

Είπε ακόμα ότι ο κ. Μουτζούρης «έχει τεράστιες ευθύνες» για την κατάσταση στα νησιά, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση εξάντλησε μαζί του κάθε δυνατότητα διαλόγου.

Ερωτηθείς, αν θα ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση, είπε «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».

Ο Μητσοτάκης και η οργή για το… “να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός”!

Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, είναι ένα βίντεο που κυκλοφόρησε χθες και δείχνει τον κ. Μουτζούρη να μιλά στο τηλέφωνο, την ώρα που τα άγρια επεισόδια σε Λέσβο και Χίο μεταξύ πολιτών και ΜΑΤ έκαναν ήδη τον γύρο του κόσμου.

Ο συνομιλητής του. Μουτζούρη του μεταφέρει προφανώς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οργισμένος κι εκείνος απαντά: “Να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός”!

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/fotis.marsonis.fredboy7/videos/3043961805635286/

Τι συνέβαινε λίγο νωρίτερα;

“Εγκλήματα” συνέβαιναν!

Η αστυνομική βία όχι μόνο ξεπέρασε κάθε όριο, αλλά άνδρες των ΜΑΤ, όπως φάνηκε σε βίντεο ντοκουμέντο, έσπαγαν αυτοκίνητα κατοίκων της Λέσβου!

Ακόμα χειρότερα έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν τους κατοίκους του νησιού “τουρκόσπορους”!

Είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έσπειρε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα θερίσει τις θύελλες της αστυνομικής αυθαιρεσίας. Δυστυχώς, όμως, δεν θα θερίσει μόνο αυτή, αλλά οι πολίτες πληρώνουν τις συνέπειες ενός αστυνομοκρατούμενου κράτους.

«Τα ΜΑΤ (στη Λέσβο) χτύπησαν παιδιά, έσπασαν αυτοκίνητα πολιτών, έβαλαν φωτιά στο δάσος, μας έλεγαν γκασμάδες, χτυπούσαν πολίτες χωρίς λόγο.

»Ο λαός εξοργίστηκε, τους κυνήγησε και κλείστηκαν στο στρατόπεδο» είπε η Εριφύλη Χιωτέλη, δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης.

Οι ίδιοι άνδρες των ΜΑΤ αποκαλούσαν τους ακρίτες μας, τους ίδιους που είναι και εθνοφύλακες και κρατάνε όπλο μια ζωή για να υπερασπίζονται τα σύνορα, «τουρκόσπορους»…

Ο Μητσοτάκης και η συνάντηση

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημάρχους των νησιών του Αιγαίου για το μεταναστευτικό στο Μαξίμου, καθώς η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών για τα κλειστά κέντρα συνιστά μία ακόμη ευκαιρία για ανακωχή ολίγων ημερών, έως ότου ξεκινήσουν τα έργα για τη δεύτερη φάση. Σε αυτή την συνάντηση είχε κληθεί και ο κ. Μουτζούρης αλλά μετά την χθεσινή του εμφάνιση η πρόσκληση ανακλήθηκε από την κυβέρνηση.

Ο οργισμένος Μητσοτάκης και ο αμετανόητος Μουτζούρης

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την ακραία συμπεριφορά του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο πρώην πρύτανης του Μετσόβειου Πολυτεχνείου μίλησε στο newsit και εμφανίζεται αμετανόητος.

«Δεν με πειράζει ό,τι κι αν λένε εγώ ξέρω ότι έκανα το καθήκον μου και τίποτα άλλο. Εγώ ανεξάρτητος κατέβηκα στις εκλογές, με ψήφισε χιλιάδες κόσμος και δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν».

Λέει ακόμα: «Αν δεν φύγουν τα ΜΑΤ από το νησί δεν πάω σε καμία συνάντηση. Μου υποσχέθηκαν ότι θα φύγουν. Όταν αποχωρήσουν τότε είμαι διαθέσιμος. Στόχος μου είναι μετά τα όσα έγιναν να τα συνοδεύσω με ασφάλεια γιατί χθες κινδύνευσε κόσμος. Αν δεν δω τα ΜΑΤ να επιβιβάζονται στα πλοία, να φύγουν με ασφάλεια και οι άνθρωποι αυτοί, δεν πάω πουθενά, μετά ο,τι θέλουνε. Εγώ επέμενα να φύγουν χθες, τώρα μου λένε σήμερα το πρωί, ετοιμάζομαι να πάω στην αστυνομική διεύθυνση να δω τι γίνεται. Όλα καλά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X