Media

Μουτίδου: Κρύβοντας την σεξουαλική σου ταυτότητα αφήνεις κληρονομιά φασισμού και βίας

Μουτίδου: Κρύβοντας την σεξουαλική σου ταυτότητα αφήνεις κληρονομιά φασισμού και βίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σοφία Μουτίδου, ήταν η πρώτη που πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων έστειλε μήνυμα στους επώνυμους gay να βγουν να το πουν δημόσια ενώ τόνισε: «Κρύβοντας την σεξουαλική σου ταυτότητα, το μόνο που κάνεις είναι να αφήνεις μια βέβαιη κληρονομιά φασισμού και βίας».

Σημειώνεται, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς βίωσε την στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ενώ παραδέχθηκε πως αν θελήσει να αποκτήσει παιδί, θα αλλάξει ακόμη και χώρα.

Ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η Σοφία Μουτίδου, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό και τις συμπαρουσιάστριες της μια άγνωστη ιστορία που την τάραξε και αφορούσε τον Ζακ Κωστόπουλο.

«Δεν είναι απλά τα πράγματα, ποτέ δεν ήταν. Είμαι ένα μέρος της κοινότητας αυτής, δίπλα της, σχεδόν μέσα της, της LGBT. Δεν είναι απλό πράγμα η σεξουαλικότητα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλο αυτό το “δεν είμαι ομοφοβικός αλλά…”, σκεφτείτε όλη αυτήν την αγάπη, όλο αυτό το φλερτ που είχατε με τον συμμαθητή ή τη συμμαθήτριά σας στο σχολείο, το χεράκι – χεράκι, το φιλί, να μη μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια.

Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα. Είναι πάρα πολύ καλό, άνθρωποι όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης που είναι γνωστοί και έχουν μια αναγνωρισιμότητα και ένα γκελ στο κοινό να μπορούν να μοιραστούν το δικό τους εγκλωβισμό από την σεξουαλικότητα ώστε να καταλάβει και το ποιο απομακρυσμένο παιδί, στο χάρτη της Ελλάδας, που είναι κλεισμένο στο χωριό του και δεν βγαίνει από το σπίτι του για να μην το ξεφτιλίσουν, πως δεν το παθαίνει μόνο αυτός.

Το παθαίνουν και στα κεντρικά του Χόλιγουντ. Ακόμη και στην Αμερική που είναι μια χώρα που είναι αιτία πολλών ξεφτίλων αλλά ταυτόχρονα και πολλών προοδευτικών πραγμάτων, ακόμα και εκεί υπάρχει ένας τεράστιος πόλεμος.

Έρχομαι να συνδυάσω τη βία. Ξέρει κανείς τι βία υπάρχει στα παιδιά αυτά; Ξύλο! Σκέψου να προχωράς και να σε δείρουν! Γιατί; Για κάτι τελείως αυτονόητο. Γιατί έχει μπλε μάτια, ας πούμε. Είναι το αντίστοιχο. Η σεξουαλικότητα είναι κάτι φυσικό, το φέρω μέσα μου. Ξύλο μέχρι αίμα…» ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Η άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ζάκ Κωστόπουλο

Στην συνέχεια της τοποθέτησής της, η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ζακ Κωστόπουλο.

«Ο Ζακ! Αυτό που έχω να σας πω για το Ζακ που δε ξέρει κανένας είναι μια πολύ περίεργη ιστορία. Ένα βράδυ στο facebook μου έστειλε ένα μήνυμα στο messenger. Μιλούσαμε από μακριά, δεν τον ήξερα προσωπικά. Και μου λέει: “Σοφία, αν μπορείς, φώναξε την αστυνομία, μου χτυπάνε την πόρτα και υπάρχει κάποιος που θέλει να με δείρει”. Παίρνω την Αστυνομία.

Δυο ώρες μετά του στέλνω μήνυμα και τον ρωτάω αν είναι όλα καλά και μου λέει, όλα καλά, δεν ήταν τίποτα. Αυτό ως άγνωστος προς άγνωστη. Μου έστειλε μήνυμα μια νύχτα να πάρω την Αστυνομία» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Θέλω να περάσω ένα μήνυμα ακόμα. Θα φανώ πολύ κακιά. Θέλω να πω, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλοι οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι, οι διάσημοι, να το λένε. Κρύβοντας την σεξουαλική σου ταυτότητα, το μόνο που κάνει είναι να αφήνεις μια βέβαιη κληρονομιά φασισμού και βίας.

Το ότι είσαι διάσημος και θα χάσεις χίλιες φαν, μη φοβάσαι, θα κερδίσεις χίλιους φαν. Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, περσόνες, ρεπόρτερ, που δε λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Μη φοβηθείς ότι αν πεις ένα καψουροτράγουδο και είσαι gay δε θα πορωθούν οι γυναίκες. Θα πορωθούν κι ας είσαι gay» κατέληξε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X