Αθλητισμός

Μπάχαλο στην Εθνική: Στον «αέρα» Πιτίνο και παίκτες του Ολυμπιακού – Η μεγάλη απόφαση του Σλούκα

Μπάχαλο στην Εθνική: Στον «αέρα» Πιτίνο και παίκτες του Ολυμπιακού – Η μεγάλη απόφαση του Σλούκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική προς το παρόν έχει προπονητή τον Ρικ Πιτίνο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα ισχύσει αυτό, αν αλλάξει η διοικητική ηγεσία της ΕΟΚ. Οι εκλογές στην ΕΟΚ θα γίνουν προς το τέλος της χρονιάς και όλοι περιμένουν να δουν αν θα συνεχίσει τα ηνία να τα έχει η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου ή θα έρθει νέα τάξη πραγμάτων, είτε με τον Παναγιώτη Φασούλα, είτε με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Οι άνθρωποι, πάντως, του Γιώργου Βασιλακόπουλου θεωρούν ότι είναι απίθανο να αλλάξει το καθεστώς. Πιστεύουν ότι ούτε ο Φασούλας, ούτε ο Λιόλιος μπορούν να απειλήσουν την πλευρά τους.

Αν συνεχίσει, πάντως, να υπάρχει πλευρά Βασιλακόπουλου, είναι απίθανο να πάνε στην Εθνική οι παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Πρίντεζης. Ακόμη και ο Σπανούλης, που ο Πιτίνο έχει πει ότι τον θέλει πολύ.

Αν δεν υπάρχει Βασιλακόπουλος, κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε στην Εθνική, όχι, όμως, για πολύ. Με τη φημολογία να θέλει τον Κώστα Σλούκα το επόμενο καλοκαίρι να παίζει για τελευταία φορά στην επίσημη αγαπημένη. Θα είναι 31 ετών, παίζει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από πολύ μικρή ηλικία, κάποια στιγμή θα θέλει κι αυτός να πάρει τις ανάσες του. Όπως έκανε ο Διαμαντίδης, όπως έκανε και ο Σπανούλης.

Στα 36 του, που θα είναι το επόμενο καλοκαίρι ο Πρίντεζης, δεν είναι σίγουρο αν θα πάει στην Εθνική (πάντα αν δεν υπάρχει Βασιλακόπουλος). Θα το αποφασίσει εκείνη την εποχή και αναλόγως πώς θα νιώθει. Ειδικά για τον Πρίντεζη δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα.

Το τελευταίο καλοκαίρι στην Εθνική αναμένεται να είναι το ερχόμενο και για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος θα είναι 32 ετών, έχοντας δώσει κι αυτός πάρα πολλά στην ομάδα.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι σιγά σιγά πάμε για μία νέα εποχή με πολύ θολό τοπίο, αφού την ίδια ώρα δεν ξέρουμε αν θα υπολογίζουμε και κάθε πότε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και επίσης είναι πολύ γνωστό ότι δεν έχουμε καλή διάδοχη κατάσταση.

Υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες, αλλά όχι πολλοί. Το καμπανάκι έχει χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X