Παρασκήνιο

Μπουρλότο σε κυβέρνηση και ΝΔ-Υπόγειος “πόλεμος” Σαμαρά-Δένδια και μήνυμα σε Μητσοτάκη

Μπουρλότο σε κυβέρνηση και ΝΔ-Υπόγειος “πόλεμος”  Σαμαρά-Δένδια και μήνυμα σε Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Νέες φωτιές άναψαν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Ενα tweett την επέτειο του θανάτου του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη οδήγησε το γνωστό φιλοσαμαρικό σάιτ να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου. Με ένα δημοσίευμα άκρως επιθετικό και τον αποκαλυπτικό τίτλο «Συμφωνεί κι ο Κυριάκος με την βρώμικη επίθεση Δένδια κατά Σαμαρά;», βάλει κατά του υπουργού Εξωτερικών και καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέσει.
Το δημοσίευμα έχει ως εξής:  «Με ένα απαράδεκτο tweet επέλεξε ο Νίκος Δένδιας να τιμήσει τη μνήμη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα έγραψε: «Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική».

Είναι προφανές, ότι ο Ν. Δένδιας προέβη σε μια βρώμικη επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, καθώς τον φωτογραφίζει έμμεσα ως υπαίτιο για την πτώση της τότε κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Βέβαια, αν είχε το θάρρος θα τον κατονόμαζε και δεν θα κρυβόταν πίσω από… δόλια τιτιβίσματα. Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Συμφωνεί κι ο Κυριάκος με την βρώμικη επίθεση Δένδια κατά Σαμαρά;

Καλό είναι να πάρει θέση άμεσα, διότι αν δεν το έχει αντιληφθεί, ο Δένδιας με αυτή την αδιανόητη κίνηση έριξε μπουρλότο στην κυβέρνηση, κι αν καθυστερήσει να τοποθετηθεί ενδεχομένως να δυσκολευθεί ιδιαίτερα να σβήσει την πυρκαγιά.

Ίδωμεν…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X