Νάταλι Κάκκαβα: Το ξέσπασμά της για το τέλος του Mega

Έμεινε μέχρι τέλους στο Mega και η ίδια φαίνεται να μη μετανιώνει λεπτό. Το Mega σήμερα μετά την οριστική απόφαση του ΕΣΡ κλείνει οριστικά και όπως είναι φυσικό, υπάρχουν ήδη αντιδράσεις.

Οι 420 εργαζόμενοι του καναλιού, παρά τις προσπάθειες που έκαναν εδώ και δυο χρόνια για να κρατήσουν όρθιο το κανάλι, μένουν και επισήμως στο δρόμο. Σήμερα, μάλιστα, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΕΣΡ για να διαμαρτυρηθούν, αλλά μάταια.

Λουκέτο στο MEGA – Το ΕΣΡ δεν έδωσε άδεια

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Νάταλι Κάκκαβα μετέφερε τα συναισθήματά της για την απόφαση του ΕΣΡ να ρίξει μαύρο στο Mega.

«Mega μαύρο λοιπόν από εδώ και πέρα… Τελικά τα κατάφεραν. Τί κι αν με αυτή τους την απόφαση μαύρισαν τις ζωές 420 εργαζομένων.. .Ποιός νοιάζεται άλλωστε για ανθρώπινες ψυχές… Αλλά βέβαια χωρίς το Mega από εδώ και πέρα ο κόσμος θα γίνει καλύτερος… Πολεμήθηκε η διαπλοκή… Αυτό δεν έλεγαν? Συγχαρητήρια λοιπόν… Κοιμηθείτε με ήσυχη τη συνείδησή σας», έγραψε κάτω από ένα κολάζ φωτογραφιών, με την ίδια να παρουσιάζει τον καιρό και το λογότυπο του Mega να είναι σπασμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ