Media

Νέα διπλή «βόμβα»! Μηνύσεις σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού για απόπειρα βιασμού

Νέα διπλή «βόμβα»! Μηνύσεις σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού για απόπειρα βιασμού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα… βόμβα μεγατόνων αναμένεται να «σκάσει» το επόμενο χρονικό διάστημα στο χώρο του θεάτρου, καθώς δύο γυναίκες ηθοποιοί αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις για απόπειρα βιασμού εναντίον γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού. Τα δυο περιστατικά αυτά δεν έχουν παραγραφεί.

Οι αποκαλύψεις από το χώρο της τέχνης με επίκεντρο τις σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών και ανδρών, φαίνεται ότι θα απασχολούν το πανελλήνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, σήμερα (24.02.2021) στον εισαγγελέα πρωτοδικών βρέθηκε και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος κατέθεσε όλους όλες τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που είχαν φτάσει στο γραφείο του.

Βραβείο «Κλείνω το τηλέφωνο» στον Κούγια – Έξαλλη η Καινούργιου (vid)

Μετά την νέα καταγγελία γνωστής ηθοποιού, η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα και αναφέρει ότι βιάστηκε πριν αρκετά χρόνια από ηθοποιό – σκηνοθέτη το όνομα του οποίου έχει ακουστεί τελευταίο χρονικό, ακόμη δύο γυναίκες είναι έτοιμες να προσφύγουν κι αυτές στη δικαιοσύνη.

Οι δύο μηνύσεις και τα χρονικά περιθώρια

Πρόκειται για δύο γνωστές ηθοποιούς οι οποίες φαίνεται να βίωσαν κι αυτές στιγμές τρόμου κι αγωνίας στα χέρια του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Κι αν η υπόθεση της ηθοποιού που κατήγγειλε το βιασμό της στο αρμόδιο τμήμα του Σωματείου της, φαίνεται να έχει παραγραφεί, καθώς διαπράχθηκε πριν πολλά χρόνια, δεν ισχύει και το ίδιο για τις συναδέλφους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ηθοποιοί που έχουν επικοινωνήσει με γνωστό δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, βίωσαν τον εφιάλτη σε πρόσφατο χρονικό διάστημα. Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τις διαθέσεις του σκηνοθέτη και ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν τους εφιάλτες τους.

Η μια από τις δύο ηθοποιούς μάλιστα έχει αναφερθεί για το περιστατικό σε συνέντευξη της που έχει παραχώρησε πριν λίγο καιρό, ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Τα δύο θύματα τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους προκειμένου να εξετάσουν τόσο το περιεχόμενο των μηνύσεων τους αλλά και των καταγγελιών τους που θα καταθέσουν προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Ελλήνων Ηθοποιών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X