Η νέα «μπηχτή» Μαρινάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κάτι τρέχει ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο ή για να ακριβολογούμε βρίσκονται στο ναδίρ και ασφαλώς πολύ μακριά από την εποχή, που ο πρόεδρος της ΝΔ υπερασπιζόταν τον εφοπλιστή ακόμα και στο Κοινοβούλιο.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε τον πρόσφατο αφορισμό που αποδίδεται στον Κυριάκο, πως «δεν είμαι εγώ το μέλος της οικογένειας που έχει στενές σχέσεις με τον Μαρινάκη», καθώς και την απόσταση και τη σιωπή των στελεχών της ΝΔ από τις τελευταίες δικαστικές περιπέτειες του μεγαλοεφοπλιστή.

Το κακό κλίμα ήρθε να ενισχύσει η νέα «μπηχτή», που προκάλεσε αναταραχή στα υψηλά κλιμάκια (και όχι μόνο) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με δημοσίευμα  της εφημερίδας «Παραπολιτικά» (ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη παρότι εμφανίζεται ο Γιάννης Κουρτάκης ως ιδιοκτήτης). Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ευ. Μεϊμαράκης αποστρατεύεται και θα βρίσκεται «εκτός λίστας στις επόμενες εκλογές».

Στο δημοσίευμα απάντησαν συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ. τονίζοντας ότι: «Η μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται απαιτεί συστράτευση και όχι βέβαια αποστρατείες. Αυτό κατεξοχήν ισχύει για τον τέως πρόεδρο της Ν.Δ. Ευ. Μεϊμαράκη, που είναι ταυτισμένος με τις μεγάλες μάχες και την ιστορία της παράταξής μας».

Βεβαίως, εντός της ΝΔ υπάρχουν πάντα πιστοί φίλοι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και αρκετοί άλλοι που εκτιμούν βαθύτατα τη «χείρα βοηθείας του Βαγγέλη».

Τα βρήκαν Μητσοτάκης-Μπακογιάννης για την Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ