Παρασκήνιο

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ»! video

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήδη η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά έχει ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια, ενώ έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά ονόματα που υπό προϋποθέσεις θα έθεταν υποψηφιότητα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Action 24 τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 17 έχουν ενισχυθεί».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που… κατεβαίνει

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης κληθείς να απαντήσει εάν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «όπως καταλαβαίνετε, έναν χρόνο πριν, όταν ανοίγει τέτοια συζήτηση δεν βοηθά. Αυτόν τον χρόνο, γιατί οι εκλογές είναι του χρόνου τον Νοέμβρη το αργότερο, έχουμε σημαντικές εθνικές προκλήσεις, όπως η πανδημία και οι οικονομικές παρενέργειες της πανδημίας. Άρα, προτεραιότητα πρέπει να είναι η παράταξη μας, σε αυτές τις προκλήσεις, να έχει θέσεις που απαντούν στα προβλήματα του ελληνικού λαού. Το δεύτερο είναι ότι αυτή η διαδικασία, όταν θα γίνει, πρέπει να επιδιώξουμε όλοι μας να γίνει όπως το 2017 και να την αγκαλιάσουν χιλιάδες Έλληνες προοδευτικοί πολίτες, ώστε να είναι πραγματικά ένα νέο ξεκίνημα».

Βουλή: Μετωπική για τον πτωχευτικό! Παρεμβαίνει ο Τσίπρας και σφοδρές αντιδράσεις

«Όσο με αφορά, εγώ ήμουν υποψήφιος και το 2017. Οι λόγοι που πήρα τότε την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος έχουν ενισχυθεί, διότι πιστεύω ότι η παράταξη μας μπορεί να παίξει έναν δυναμικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, και ιδιαίτερα όταν βλέπω πως κυβερνά η ΝΔ και πως αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η παράταξη πρέπει να παίξει έναν πιο δυναμικό και πιο ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας», συμπλήρωσε ακόμη.

«Εγώ θέλω να κλείσω αυτό το θέμα (της εκλογής ηγεσίας), γιατί άνοιξε πάρα πολύ πρόωρα. Αλλά όσον αφορά εμένα προσωπικά, πραγματικά πιστεύω ότι η παράταξη μας μπορεί να παίξει έναν πιο σημαντικό ρόλο», επεσήμανε στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δηλώνετε παρών;», τον ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και ο ευρωβουλευτής του απάντησε πως «είμαι συνεχώς παρών με τη δουλειά μου στο Ευρωκοινοβούλιο».

Δείτε όσα είπε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X