Διεθνή

Νοσοκόμα περιποιόταν ασθενείς με κορονοϊό φορώντας διάφανη στολή που αποκάλυπτε τα εσώρουχά της

Νοσοκόμα περιποιόταν ασθενείς με κορονοϊό φορώντας διάφανη στολή που αποκάλυπτε τα εσώρουχά της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια «απείθαρχη» νοσηλεύτρια στη Ρωσία τιμωρήθηκε από τη διοίκηση του νσοκομείου στο οποίο εργαζόταν για απρεπή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η κοπέλα που δούλευε σε θαλάμους όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό, εμφανίστηκε με διάφανη στολή και φορώντας από κάτω μόνο τα εσώρουχά της.

Ένας ασθενής κατάφερε να την τραβήξει μία φωτογραφία και να την στείλει στο newstula.ru, με αποτέλεσμα η 20χρονη να γίνει viral, αλλά και να αντιμετωπίσει πειθαρχικά μέτρα από πλευράς της διοίκησης του νοσοκομείου.

Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου όταν την κάλεσαν για εξηγήσεις, δεν πείστηκαν από τα όσα τους είπε και της επέβαλαν τις προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι «ζεσταινόταν πολύ» και για αυτό φόρεσε τη στολή από βινύλιο, η οποία αποκάλυπτε το σχεδόν γυμνό της κορμί. Επίσης είπε ότι δεν είχε καταλάβει ότι η στολή ήταν τόσο διάφανη.

Πάντως κανένας από τους ασθενείς που ήταν στον θάλαμο δεν έδειξε να ενοχλείται από το θέαμα και κανένα παράπονο δεν εκφράστηκε προς τη διοίκηση.

Δείτε ακόμη:

Το ΣτΕ θα αποφασίσει για την απόλυση ή όχι δημοσίου υπαλλήλου με πλαστό απολυτήριο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X