Επιλογές

Novartis: Νέα ανάρτηση Πολάκη για τις αποκαλύψεις Μανιαδάκη

Novartis: Νέα ανάρτηση Πολάκη για τις αποκαλύψεις Μανιαδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε με ανάρτηση στο Facebook τις νέες αποκαλύψεις που αφορούν την τελευταία κατάθεση του Νίκου Μανιαδάκη επί Ελένης Ράικου για το σκάνδαλο Novartis.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του πριν από ένα μήνα (17 Οκτωβρίου) στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγο, Ευάγγελο Ζαχαρή ο ίδιος παραδέχεται ότι από τότε του είχε προταθεί να συνεργαστεί με τη Δικαιοσύνη για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης. Του είχε δηλαδή από τότε προταθεί να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας.

Διαβάστε την:

«ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!ΚΑΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!

Toυ είχε μάλιστα από τότε προταθεί να συνεργαστεί με τη Δικαιοσύνη για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης. Του είχε δηλαδή από τότε προταθεί να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας.

Το ομολογεί ο ίδιος ο κ. καθηγητής στην τελευταία κατάθεση που έχει δώσει στη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα πριν από ένα μήνα (17 Οκτωβρίου) στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγο, Ευάγγελο Ζαχαρή, στο πλαίσιο της έρευνας για τους δικονομικούς χειρισμούς της Ελένης Τουλουπάκη σχετικά με τη διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X