Ο επικίνδυνος κύριος Αδωνις Γεωργιάδης

Κάποιος να τον μαζέψει. Εχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνος ο κύριος Αδωνις Γεωργιάδης. Λίγο ο πανικός από τη δικογραφία για το ΚΕΕΛΠΝΟ που έστειλε στη Βουλή η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, λίγο ο παροξυσμός που του προκάλεσε η συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων, λίγο οι επιθέσεις που δέχεται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, έχουν εκτροχιάσει κυριολεκτικά τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Και άρχισε να βαδίζει σε επικίνδυνους ατραπούς, συνδαυλίζοντας πάθη και κομματικές αντιπαραθέσεις, όπως αποδεικνύεται και από την ανάρτηση  που έκανε γράφοντας «στην Κατερίνη τώρα συγκέντρωση για το Σκοπιανό και πορεία προς τα γραφεία του Σύριζα.». Η οποία μπορεί να φαντάζει ως ενημέρωση για κάποιο γεγονός, όπως ενδεχομένως ο ίδιος θα ισχυριστεί, αλλά στην ουσία δεν είναι παρά προτροπή για συμμετοχή στην πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και ενθάρρυνση επικίνδυνων και παράνομων πράξεων. Πρόκειται για ενέργεια πρωτοφανή, απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και επικίνδυνη από έναν εκλεγμένο αντιπρόσωπο στην ελληνική Βουλή.

Τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές, δηλαδή πορείες και επιθέσεις εναντίον κομματικών γραφείων από οπαδούς άλλου κόμματος, θα πρέπει όχι μόνο να αποτρέπονται, αλλά και να καταδικάζονται, γιατί καλλιεργούν κλίμα διχόνοιας και διχασμού.

Ο Αδωνις αντί φερθεί με σωφροσύνη πράττει το αντίθετο, ρίχνοντας βενζίνη στη φωτιά του διχασμού. Και γι΄ αυτό κάποιος, πριν είναι αργά,  θα πρέπει να μαζέψει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, γιατί γίνεται επικίνδυνος.

Βεβαίως τα ίδια ακριβώς ισχύουν για οποιονδήποτε πολιτικό, οποιασδήποτε πτέρυγας της Βουλής, που για προσωπικούς ή μικροκομματικούς ή οποιουσδήποτε άλλους λόγους καλλιεργεί το μίσος και το διχασμό μεταξύ των πολιτών.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

 

Δείτε την ανάρτηση

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Στην Κατερίνη τώρα συγκέντρωση για το Σκοπιανό και πορεία προς τα γραφεία του Σύριζα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ