Ο ερωτύλος Ζακ Σιράκ… το αεροπλάνο των οργίων και οι καυτές ερωμένες (pics)

Γυμνές γυναίκες στο προεδρικό αεροσκάφος που «φλέγονταν από πόθο» περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ, με τον δεξιό πρώην Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ, αναφέρει, μεταξύ άλλων «πιπεράτων», ένα νέο εκρηκτικό βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες και μιλά για την ερωτική ζωή του πρώην προέδρου της Γαλλίας.

Το βιβλίο του Αρνό Αρντουάν με τίτλο Président, la nuit vient de Tomber (Ο πρόεδρος, η νύχτα μόλις έπεσε) περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες την ερωτική ζωή του προέδρου.

Ο Ζακ Σιράκ, που είναι σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους» γράφει ο Αρντουάν «Ορμούσε στις γυναίκες τις έγδυνε και τις έκανε δικές του χωρίς προκριματικά. Επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός, επειδή η ποσότητα είχε πάντα προτεραιότητα» χρησιμοποιώντας μαρτυρίες μιας στενής συνεργάτιδάς του. 

Το βιβλίο βασίστηκε σε συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντε, που ήταν κάποτε στενός συνεργάτης του Ζακ Σιράκ. Το αγαπημένο του μέρος στο οποίο γίνονταν τα περισσότερα όργια ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος της Γαλλικής Δημοκρατίας, εκεί απατούσε τη σύζυγό του Μπερναντέτ Σιράκ.

Το βιβλίο λέει χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια». Σε ένα ταξίδι στο νησί Ρεουνιόν, ο Ζακ Σιράκ ψιθύρισε στο αυτί μιας νεαρής γυναίκας που του ζήτησε αυτόγραφο: «Έλα στο δωμάτιό μου, αν θέλεις».

Την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

Ενώ στο ίδιο βιβλίο, περιγράφεται, και ένα επεισόδιο με την υγεία του Σιράκ το 2015 όταν μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο επειδή είχε μπερδέψει τα φάρμακά του.

Τέτοιου είδους αποκαλύψεις, βέβαια, δεν έχουν και πολύ μεγάλη επίδραση στη Γαλλία, όπου οι πρόεδροι φημίζονται για την πολυτάραχη σεξουαλική τους ζωή.

 

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει δύο κόρες με την Μπερναντέτ, αλλά σπάνια έπαιζε τον ρόλο του συμβατικού οικογενειάρχη, πόσω μάλλον τον αξιοσέβαστο συντηρητικό πολιτικό.

Το 2016 πέθανε στο Παρίσι σε ηλικία 58 ετών η Λοράνς Σιράκ, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ. Η Λοράνς Σιράκ απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή, ενώ υπήρξε μια λαμπρή φοιτήτρια, αργότερα «φλέρταρε» συχνά με τον θάνατο, αφού έπασχε από βαριά κατάθλιψη και ανορεξία και είχε αποπειραθεί συνολικά 15 φορές να βάλει τέλος στην ζωή της…

Όταν ο συνταξιούχος Σιράκ αποχώρησε από την πολιτική, ο διάδοχός του Νικολά Σαρκοζί χρησιμοποίησε επίσης τη θέση του στο Μέγαρο των Ηλυσίων για να αποπλανεί ελκυστικές γυναίκες.

Ο Σιράκ σήμερα είναι 84 ετών και σπάνια εμφανίζεται δημόσια καθώς πάσχει από Αλτσχάιμερ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ