Τα πάντα είναι έτοιμα για τον πολυτελή γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της αγαπημένης του, Ντάσα Ζούκοβα.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί το Σαββατοκύριακο στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας όπου ο πατέρας του γαμπρού έχει μεγάλες εκτάσεις γης ενώ είναι και επίτιμος δημότης.

https://www.instagram.com/p/B3uYizFHXhA/?utm_source=ig_embed

Το διάσημο ζευγάρι έφτασε τη Δευτέρα στο εντυπωσιακό θέρετρο με τζετ, όπου στη συνέχεια μεταβιβάστηκε σε ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο που αποτελεί αντίκα με αξία που εκτιμάται μεταξύ 30.000 και 78.000 λιρών.

Ο 34χρονος Σταύρος Νιάρχος και η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης έχουν ήδη τελέσει τον πολιτικό τους γάμο στη Γαλλία τον περασμένο Οκτώβριο. Οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από μια δεκαετία, όμως έγιναν ζευγάρι το 2018.

https://www.instagram.com/p/B5W8xm4HQV0/?utm_source=ig_embed

Μεταξύ των 500 καλεσμένων τους είναι το ζεύγος Μπέκαμ, η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φιούρστενμπεργκ και άλλοι.

Η τελετή θα γίνει στο κτήριο του δημαρχείου του Σεν Μόριτζ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η τελετή θα γίνει στο κτήριο του δημαρχείου του Σεν Μόριτζ

Συνολικά ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να κοστίσει πάνω από 5 εκατ. λίρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για niarchos Dasha Zhukova

Σημειώνεται ότι η Ντάσα ήταν επί 10 χρόνια παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον 10χρονο Άαρον Αλεξάντερ και την 6χρονη Λία Λου.

Αποτέλεσμα εικόνας για niarchos Dasha Zhukova

Ωστόσο το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και το «χρυσό» διαζύγιό τους βγήκε το 2017.

Από τις διασημότερες σχέσεις του Σταύρου Νιάρχου υπήρξαν εκείνες με την Πάρις Χίλτον, τις ηθοποιούς Λίντσεϊ Λόχαν και Μέρι Κέιτ Όλσεν όπως και με το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ.

Αποτέλεσμα εικόνας για niarchos Dasha Zhukova

Δείτε ακόμη: 

Λιβύη: Φύλαρχοι ποδοπατούν φωτογραφίες του Ερντογάν