Ο Γιάννης Αϊβάζης λέει «τυχάρπαστο» το πρωινό του ΑΝΤ1 (video)

Ένα μικρό… γλέντι επιφυλλάσσει η τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Αϊβάζη. Ο ηθοποιός μπορεί να προκάλεσε αντιδράσεις μετά την «επεισοδιακή» του συμμετοχή στο reality-παρωδία του Epislon, όμως απέδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν μασά τα λόγια του.

Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε λοιπόν ρωτήθηκε σχετικά με όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, μετά τις sexy φωτογραφήσεις της.

«Να στεναχωρηθώ γιατί; Ποιος σχολίασε τη Μαρία; Ο Νίκος Χατζηνικολάου ή η Ελένη Μενεγάκη; Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ασχοληθώ με πέντε τυχάρπαστους που το έχουν κάνει επάγγελμα να κιτρινίζουν. Να ασχοληθώ με τον Τσουρό; Δεν έχω τίποτα με το παιδί, αλλά περισσότερο θα με απασχολούσε να ασχοληθώ με κάποιον που η γνώμη του μετράει… Κανένας Τσουρός δεν θα αμφισβητήσει πόσο καλός πατέρας είμαι εγώ ή πόσο καλή μητέρα είναι η Μαρία», είπε ο ηθοποιός στο ΟΚ καρφώνοντας την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πώς πρέπει να αισθάνεται ο Γιάννης Αϊβάζης…

Ωστόσο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δεν έμειναν άπραγοι, με τον Κώστα Τσουρό να λέει πως δεν κρίθηκε και από τον Αλέξη Μινωτή!

Respect και στο δημοσιογράφο για την απάντηση που έδωσε, καθώς είναι ο μόνος από τους παρευρισκόμενους με κάποιο prestige και δημοσιογραφική πορεία. Για τον συγκεκριμένο είναι σαφές ότι το σχόλιο περι «κιτρινίλας» είναι άστοχο, κρίνοντας τον πρότερο βίο του.

Ωστόσο τόσο εκείνη η απάντηση όσο και οι υπόλοιπες ατάκες του πάνελ ήταν εμφανές πως ήταν πολύ σκηνοθετημένες και βάση σκαλέτας.

Enough drama for today guys.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ