Ο Γιώργος Λιάγκας αυτοαναιρείται on air: Η Φαίη Σκορδά και το «πούλημα» του διαζυγίου (video)

Για ένα ακόμη βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να μας κερδίσει αλλά μάταια. Ο παρουσιαστής του late night του ANT1 παρά τους ιδιαίτερους καλεσμένους και τα όσα καταλήγει να κάνει, δεν μπορεί να πείσει τους τηλεθεατές πως ο συγκεκριμένος ρόλος του ταιριάζει.

Αυτή τη φορά παίζοντας ένα παιχνίδι ερωτήσεων, η συνεργάτιδά του, Αφροδίτη Γραμμέλη του έκανε την εξής απρόβλεπτη ερώτηση: «Σε ποια εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν θα πήγαινε ποτέ καλεσμένος;».

Εδώ κάπου, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως λίγο μετά την πρεμιέρα οι ερωτήσεις στην Φαίη Σκορδά σχετικά με το αν θα πήγαινε καλεσμένη στο late night δεν σταματούσαν. Ανάμεσα σε άλλα είχε αναφερθεί με χιούμορ πως αν πέσουν τα νούμερα τηλεθέασης, τότε θα καλούσε ο ένας τον άλλο.

«Δεν το έχουμε συζητήσει, νομίζω πως όχι», είχε απαντήσει ξεκάθαρα η Φαίη.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο Γιώργος είχε πει πριν λίγες εβδομάδες με το χιούμορ(;) του ότι θα έφερνε την πρώην σύζυγό του καλεσμένη αν πήγαιναν δύσκολα τα πράγματα.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης γιατί όπως δεν πουλήσαμε το γάμο μας και το διαζύγιο τον πρώτο καιρό, θα ήταν σαν να πουλάμε τώρα ότι είμαστε χωρισμένοι και πάει ο ένας για να στηρίξει τον άλλον. Ούτε εγώ θα ήθελα η Φαίη να έρθει καλεσμένη σε μένα, ούτε εγώ θα πήγαινα ποτέ καλεσμένος στη Φαίη».

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν έχει πουλήσει τίποτα στο παραμικρό όλο αυτό το διάστημα με τις ατάκες του κατά καιρούς και τις αναφορές που κάνει στο γάμο του.

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ