Ο Γιώργος Παπανδρέου στον ίδιο καναπέ με την Caitlyn Jenner (pic&vid)

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν μεταξύ εκείνων που πήραν μέρος στο συνέδριο Web Summit, πριν από λίγες ημέρες, στην Λισαβόνα, όπου παραβρέθηκε και η Caitlyn Jenner, της οικογένειας Kardashian.

Η Caitlyn, που ήταν πριν ο ολυμπιονίκης Bruce Jenner, και είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, το 1979, η οποία είχε  ισχυρίστει πριν λιγες μέρες στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν «Ιστορίες Ζωής», ότι η πρώην σύζυγός της Kris γνώριζε για την απόφασή της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, παρότι η Kris το έχει αρνηθεί πολλές φορές.

Η θεματική ενότητα του Web Summit που τους έφερε στον ίδιο καναπέ ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αξιοπιστία τους, με τη συζήτηση να εστιάζεται στο αν μπορεί η διοργάνωση να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη σημερινή εποχή, καθώς έχει συνδεθεί με τα χρήματα, αλλά ακόμα και με την απάτη.

Το Web Summit, είναι η μεγαλύτερη διάσκεψη για τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας στην Ευρώπη και στον κατάλογο των ομιλητών βρίσκονται πάνω από 1000 ονόματα, μεταξύ αυτών του Γεν. Γραμματέα των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, της επιτρόπου Ανταγωνισμού Μαργκαρέτε Βεστάγκερ, του πρώην πρόεδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και του πρώην αμερικανού αντιπρόεδρου Αλ Γκορ.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ