Ελλάδα

Ο Ισίδωρος Κούβελος στο τραπέζι της Μαρέβας Μητσοτάκη

Ο Ισίδωρος Κούβελος στο τραπέζι της Μαρέβας Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι  παρέθεσε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη  σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, στις συζύγους  και τους συζύγους των υπουργών και των βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάμεσά τους ήταν η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, η γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του Θοδωρή Ρουσόπουλου Μάρα Ζαχαρέα, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη Ιωάννα Λίλη, η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, η σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου, Ελισάβετ Κατσαμάκη, η σύζυγος του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Γιούλη Παπαχρήστου, η σύζυγος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ειρήνη Σκρέκα, η Βασιλική Πέτσα του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, η σύζυγος του Ανδρέα Κουτσούμπα, Φούλα και η σύντροφος του βουλευτή Ανδρέα Πάτση, Βίκυ Παπαλουκά αλλα και ο Ισίδωρος Κουβελος σύζυγος της Ντόρα Μπακογιάννη.

Όσο για το δώρο που έκανε δώρο η σύζυγος του πρωθυπουργού στις καλεσμένες της;  Μα φυσικά ένα γούρι της  Zeus+Dione !!! Πάντως κάποιες κυρίες έσπευσαν να το φορέσουν καλού κακού…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X