Ο Ιβάν στο «Ε» δήλωσε πιστός στο δόγμα «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν χθες οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού « Ε» τον Ιβάν Σαββίδη  να αναλύει τους στόχους και τις επιδιώξεις του για τη νέα  τηλεοπτική σεζόν. Αυτό που τους έκανε ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση ήταν εμμονή του  νέου καναλάρχη  να αλλάξει κτήριο ο σταθμός . «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα ένοιωσα αρνητική ενέργεια» είπε κατ επανάληψη ο Ιβάνς ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει δει διάφορες εγκαταστάσεις  -με επικρατέστερη τις παλιές εγκαταστάσεις του Μέγκα στην Παιανία- προκειμένου να γίνει σύντομα  η μετακόμιση.

Επίσης ζήτησε από  τους εργαζόμενους να μην πιστεύουν ότι λέγεται και γράφεται σε διάφορα  ΜΜΕ καθώς τα περισσότερα δεν είναι αληθή. Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε πολλές φορές ότι είναι πιστός στο δόγμα «πατρίς –θρησκεία -οικογένεια.»

Ο νέος καναλάρχης είπε τέλος ότι η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε το προηγούμενο βράδυ γεγονός που επισφραγίστηκε με την παρουσία του στην Αθήνα.

 Λίγο πριν αναχωρήσει για το αεροδρόμιο στο κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού έφτασε ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος συνδέεται φιλικά με τον νέο καναλάρχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ