Πολιτική

Ο Κεγκέρογλου επιτέθηκε στην Ξενογιαννακοπούλου για τα δάνεια της ΝΔ

Ο Κεγκέρογλου επιτέθηκε στην Ξενογιαννακοπούλου για τα δάνεια της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση κατά της τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπερχρέωση της ΝΔ με δάνεια.
Ο ίδιος, όπως δήλωσε η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, γνωρίζοντας ότι οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν ευθύνη για τα οικονομικά του κόμματος, ενέπλεξε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην περίοδο υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, με την ίδια αφορμή επιτέθηκε και στον Γ. Ραγκούση αλλά και σε όσα στελέχη έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σοβαρά τώρα είδα την πρόταση νόμου, να την υπογράφει η κα Ξενογιαννακοπούλου, ο κ. Ραγκούσης, οι δύο γραμματείς της περιόδου υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο Β. Κεγκέρογλου και αναρωτήθηκε -συνεχίζοντας την επίθεση κατά των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- αν τα λάθη που σύμφωνα με τον ίδιο έκαναν οι δύο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα τα πληρώσουν οι τωρινοί βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε την ηθική της κας Ξενογιαννακοπούλου και ζήτησε «να πληρώσουν όλοι όσοι απέκτησαν όνομα με το ΠΑΣΟΚ και μετά το πούλησαν δεξιά και αριστερά».

Η απάντηση από την τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Κεγκέρογλου συνηθίζει να μιλά με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ δε θα μιλήσω με αυτόν τον τρόπο, δεν έχω μιλήσει ποτέ για συναδέλφους και πρώην συντρόφους. Δύο πράγματα για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ δεν είχαμε ποτέ ευθύνη για τα οικονομικά και το ξέρει» απάντησε από την πλευρά της η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προσθέτοντας ότι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ «απλώς δημιουργεί εντυπώσεις».

Η ίδια δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι διαγράφηκε και έφυγε από το ΠΑΣΟΚ το 2012 και επέστρεψε στην πολιτική το 2018. «Παραιτήθηκα από υπουργός επειδή διαφώνησα με το δεύτερο μνημόνιο. Δεν ανέχομαι από κανέναν να κάνει κριτική στην πολιτική μου πορεία», σημείωσε η ίδια.

«Πήγα το 2018 στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συστρατεύτηκα επειδή πιστεύω ότι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία δημιουργείται μία προοδευτική ελπίδα για την χώρα. Όλα τα άλλα τα επιστρέφω στον κ. Κεγκέρογλου», τόνισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X