Ο Μάικλ Ντάγκλας αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά πρώην υπάλληλο του

Ο διάσημος ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα πριν από 32 χρόνια και είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Deadline, όταν τον πλησίασαν από το Hollywood Reporter και τον ενημέρωσαν για τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι είχε αυνανιστεί μπροστά της.

Μετά την τελετή των Χρυσών Σφαιρών στο Χόλιγουντ, ο Μάικλ Ντάγκλας ηλικίας 73 ετών βρέθηκε με τη σειρά του στο επίκεντρο κατηγοριών.

Ο Ντάγκλας είπε ότι τα παιδιά του έχουν τρομοκρατηθεί φοβούμενα ότι ο 73χρονος πατέρας τους θα χαρακτηριστεί ως σεξουαλικό αρπακτικό.

«Έλαβα ένα μήνυμα από τον δικηγόρο μου ότι το Hollywood Reporter ήθελε να κάνει μια ιστορία για μία υπάλληλο που εργάστηκε για μένα πριν από περίπου 32 χρόνια. Θυμήθηκα αυτή τη γυναίκα: εκλεπτυσμένη, έξυπνη, με καλό χιούμορ. Μια συγγραφέας, που είχε γράψει βιβλία, είχε εκδώσει μυθιστορήματα και ήταν φεμινίστρια και περήφανη γι’ αυτό. 

Ισχυρίζεται ότι, πρώτον χρησιμοποίησα «βρώμικη» γλώσσα μπροστά της, όχι σε αυτήν, αλλά χρησιμοποιούσα «βρώμικη» γλώσσα. Δεύτερον, ισχυρίζεται ότι στις συνομιλίες που είχα μπροστά της, στο τηλέφωνο, μίλησα αδιάκριτα ή βρώμικα. Ήταν μια κυρία που ασχολούνταν με το τμήμα ανάπτυξης της εταιρίας και τότε δεν τα πηγαίναμε καλά στον συγκεκριμένο τομέα.

Την απέλυσα τελικά… αλλά τρίτον ισχυρίζεται ότι την έβαλα σε «μαύρη λίστα» και την σταμάτησα από το να πάρει άλλη δουλειά. Είναι ένα κατασκευασμένο ψέμα. Δεν είναι αλήθεια. Σε όλη την καριέρα μου φρόντιζα την φήμη μου και δεν έχω «σκελετούς» στην ντουλάπα μου. Δυσκολεύτηκα να κατανοήσω γιατί, έπειτα από 32 χρόνια, αυτό βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας» τόνισε ο ηθοποιός.

Στον απόηχο της υπόθεσης του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και για μία ακόμη εβδομάδα, οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ για σεξουαλικές επιθέσεις δεν έχουν τέλος.

Πηγή: Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ