Ο Μαυρίδης ξεσπά: Τι απαντά για το φημολογούμενο «κόψιμο» της εκπομπής του;

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πριν περίπου μία εβδομάδα πρεμιέρα στον ANT1 με το μουσικό τηλεπαιχνίδι του, Beat Buzzer. Ωστόσο ήδη άλλαξε η ώρα προβολής της και οι πρώτες άσχημες φήμες ξεκίνησαν εις βάρος του.

Ο tattoo artist που δεν έχει δώσει δικαιώματα δέχεται τα πυρά πολλών. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως η εκπομπή του πρόκειται να κοπεί!

Όταν λοιπόν ένας follower του αποφάσισε να τον ρωτήσει κάτι τέτοιο, έλαβε πληρωμένη απάντηση. Ο Γιώργος Μαυρίδης έκλεισε στόματα για το μέλλον της εκπομπής, σημειώνοντας:

«Φίλε μου η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά το Δεκέμβριο, όπως έχει προγραμματιστεί. Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μία προσπάθεια με μία εκπομπή, βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μία ιστορία. Οτιι κόβομαι ή πάω πάτο κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως πχ ότι ο «Δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέασης τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Beat Buzzer.  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ