Ο Μιχάλης Μουρούτσος έγινε «Κύριος Νάργες»: Δείτε τι έκανε στο Survivor για να προβάλλει τη σχέση του (vid)

Ο Μιχάλης Μουρούτσος σίγουρα έχει την αναγνώριση και την εκτίμηση όλων με τις αθλητικές του επιδόσεις. Έχει κάνει περήφανη την χώρα μας κατακτώντας χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, όμως μετά το «αντίο» του στον αθλητισμό, μας απασχολεί κυρίως με την προσωπική του ζωή.

Τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τη Λάουρα Νάργες και πλέον ο τέως αθλητής του Ταε Κβο Ντο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Χθες λοιπόν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας κέρδισε έναν γύρο για την ομάδα του, όμως αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς. Όπως είπε ο ίδιος ήθελε να ακούσει το όνομα της κορούλας του Έλενας και όχι μόνο!

Σαφώς δασκαλεμένος και για τις ανάγκες του reality, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να πουν δυνατά και ρυθμικά το «Λαουρίτα», δηλαδή το όνομα της συντρόφου του. Ωραίες οι αγάπες και τα λουλούδια, αλλά ένας αθλητής και ειδικότερα πολεμικών τεχνών, πόση ανάγκη μπορεί να έχει να ενθαρρυνθεί απλά ακούγοντας το όνομα της αγαπημένης του;

Για το παιδί, τον δικαιολογούμε απόλυτα καθώς πρόκειται για ένα ιερό συναίσθημα. Κοτζάμ Ολυμπιακό μετάλλιο έχει πάρει. Η προβολή της σχέσης του με τη Λάουρα Νάργες που ήταν πέρσι στο παιχνίδι για να γίνει αγαπητός τη βρίσκετε «παντελονάτη»;

Όπως γνωρίζουν όλοι στον κύκλο των διασήμων, ο Μιχάλης Μουρούτσος προβάλλει ιδιαίτερα την εικόνα του ανατολίτη άντρα και του απόλυτου αρσενικού. Είναι μεγάλη υπόθεση το Survivor όμως όπως φαίνεται και δεν του κάνει κόπο να γίνει για κάποιο διάστημα κύριος Νάργες.

Μιχάλη στην επόμενη δοκιμασία μπορείς να δοκιμάσεις και μία τέτοια μπλούζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ