Ο νέος υποψήφιος σωτήρας της πατρίδας

Αλλος ένας σωτήρας μας προέκυψε. Και το όνομα αυτού Φράγκος Φραγκούλης. Ο στρατηγός, που ήταν κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, δεν το λέει ευθέως ότι θα δημιουργήσει κόμμα, αλλά αν του ζητηθεί θα ηγηθεί.  «Αν μου ζητήσουν να ηγηθώ, θα το κάνω γιατί δεν είμαι ρίψασπις» είπε, προσθέτοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι στα σχέδιά του.

Και για να μην προκαλέσει τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών, έσπευσε να κάνει μία μυστήρια προσθήκη στη δήλωσή του, λέγοντας πως αν το κόμμα και οι παράγοντες που του ζητήσουν να τεθεί επικεφαλής δεν είναι απολύτως των δημοκρατικών αντιλήψεων «τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί».

Δηλαδή ο στρατηγός αφήνει να εννοηθεί, ότι ενδεχομένως και να τον έχουν προσεγγίσει άνθρωποι, που δεν εμφορούνται από δημοκρατικές ιδέες; Τί εννοεί ακριβώς;

Και συνεχίζοντας τα υπονοούμενα ο υποψήφιος σωτήρας, επανέλαβε και τη φράση «θα βρεθούν μπροστά μας» όσοι δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, αλλά επεσήμανε ότι αυτό «δεν το λέει σαν απειλή».

Και σαν τι το λέει ο Φράγκος Φραγκούλης; Στα αυτιά του νοήμονος πολίτη μόνο σαν απειλή μπορεί να ακουστεί, στρατηγέ μου.
Για να αποδειχθεί το ρηθέν πως κάποιοι με το Μακεδονικό θα επιχειρήσουν να στήσουν πολιτική καριέρα. Είδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ