Παρασκήνιο

Ο πονηρός Αδωνις δεν θέλει να δίνει αφορμές στον Μητσοτάκη…

Ο πονηρός Αδωνις δεν θέλει να δίνει αφορμές στον Μητσοτάκη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει ως υπεύθυνο για την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεων εξ αιτίας του lockdown ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Γνωρίζοντας πολύ καλά ο υπουργός ότι οι επιχειρηματίες καίγονται για να ανοίξουν τα μαγαζιά τους ανέφερε σε συνέντευξη του ότι αν μπορούσε να τα ανοίξει  θα το έκανε σήμερα.

Και στην συνέχεια πρόσθεσε : «Έχουμε πολλές σκέψεις. Κάναμε και σύσκεψη πάλι σήμερα και κοιτάμε πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Κάθε μέρα συζητάμε για το θέμα των εποχικών. Εκείνων που πουλάνε στολίδια και παιχνίδια.

Και συνέχισε :«Αν ήμουν γιατρός λοιμωξιολόγος, θα σας έλεγα  να μην πάτε να δείτε τα εγγόνια σας. Ο ιός είναι πολύ ύπουλος. Δεν υπάρχει μέρα που δεν συζητάμε τους παραμέτρους για αυτούς τους κλάδους. Μέχρι και τους ΚΑΔ έχω μάθει απ’ έξω. Δεν αποφασίζω όμως μόνος μου. Θα ήθελα να τους ανοίξω σήμερα, καταλαβαίνω ότι καταστρέφονται οι άνθρωπο, αλλά έχουμε μια μάχη. Οι άνθρωποι είναι σε τραγική θέση».

Πανέξυπνος ο Άδωνις . Σιγά μην άφηνε τον πρωθυπουργό να ανοίξει τον δεύτερο φάκελο από το ανέκδοτο που του είπε ο Τσίπρας στη Βουλή και τα ρίξει επάνω του….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X