Ο Προβοκάτορας

Η Χριστίνα Κοραή γνωρίζει τους 213 που ήθελαν να βιάσουν τη 12χρονη

Η Χριστίνα Κοραή γνωρίζει τους 213 που ήθελαν να βιάσουν τη 12χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κορυφαία ρεπόρτερ του πλανήτη κάνει άλλη μία αποκάλυψη που κάνει ολόκληρο το κράτος να γονατίσει

Όσοι συνωμοσιολόγοι θεώρησαν πως η σύλληψη της μητέρας και του πατέρα της 12χρονης μαθήτριας δημοτικού που βιάστηκε βάναυσα από ανθρωπόμορφα κτήνη, έγινε για να τρομάξει το θύμα και να σταματήσει την διαδικασία αναγνώρισης των δραστών, προκειμένου να προστατευτούν κάποια «επώνυμοι», ας σιωπήσουν.

-->

Μίλησε η Χριστίνα Κοραή. Και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας επώνυμος στην λίστα των βιαστών του μικρού κοριτσιού. Συνεπώς αστυνομικοί και ανακριτές σταματήστε τις έρευνες. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να ζητήσετε τη λίστα από τη Χριστίνα Κοραή.

Η ρεπόρτερ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται πιο μπροστά από το κράτος και από την κυβέρνηση. Διότι ενώ αστυνομικοί, δικηγόροι, αστυνομικοί ρεπόρτερς και σχολιαστές διαβεβαίωναν πως η διαδικασία ταυτοποίησης των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τον αρμόδιο υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, η Χριστίνα Κοραή απεφάνθη.

Όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει πως το αρχείο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη είχε διαγραφεί, όταν όλοι πίστευαν πως ήταν θέμα χρόνου να μάθουμε τους λόγους της παρακολούθησης. Ακόμα και η κυβέρνηση πάλευε να πείσει πως υπάρχει απόρρητο, για να προστατεύσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό!
Εντέλει, η Κοραή δικαιώθηκε, όλοι οι υπόλοιποι διαψεύστηκαν. 

Να δεις που στο τέλος θα την πληρώσει η γιαγιά της 12χρονης…

Ο Προβοκάτορας

Δείτε την αποκάλυψη της κορυφαίας δημοσιογράφου:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X