Ο Ρουσόπουλος διαψεύδει… ότι συνέτρωγε με τον Βαξεβάνη

Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος χαρακτηρίζει «ψευδή» την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη» ότι «συνέτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους κκ. Ματζουράνη και Μαντά και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη».

Συγκεκριμένα είχε γράψει ο «Βηματοδότης»: «Την ώρα που οι πάντες είχαν στρέψει την προσοχή τους στις αποκαλύψεις των Paradise Papers, εκεί γύρω στο μεσημέρι της Δευτέρας, μια περίεργη (όσον αφορά τη σύνθεση) παρέα έτρωγε στο εστιατόριο Κουκουβάγια, κοντά στο Hilton. Ηταν στο ίδιο τραπέζι οι (καραμανλικοί) Θ. ΡουσόπουλοςΒαγγέλης Αντώναρος και οι (εδώ είναι η έκπληξη) Κ. Βαξεβάνης και Γιάννης Μαντζουράνης. Τώρα θα πείτε, τι γύρευαν οι καραμανλικοί με τους ορκισμένους εχθρούς του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη; »

 Ενώ στη δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει: «Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη» (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους Ματζουράνη και Μαντά, καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη, είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος.

Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου.

Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα, για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015.

Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν.

Σημειώνω ότι ήδη από χθες, απέστειλα στον διευθυντή του Βήματος ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ