Κοινωνία

Ο Σάκης Κατσούλης ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα!

Ο Σάκης Κατσούλης ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει το Survivor και πολλοί ήταν αυτοί που τον έκριναν για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώην ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο Hello και μαζί απάντησαν σε διάφορα ερωτήματα όπως για τον χαρακτηρισμό “τραμπούκος” που έχουν αποδώσει κάποιοι στον νικητή.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Εσένα πάλι, Σάκη, σου καταλογίζουν πράγματα που έχουν συμπεράνει από λόγια της Μαριαλένας και σε αποκαλούν τραμπούκο.

Μ.Ρ.: Έχω πει πολλές πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, ανέφερα μια ιστορία στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο χωρίσαμε -αρκετά φορτισμένη- αλλά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο για τον Σάκη γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί. Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου και μπήκαν στο στόμα μου λέξεις που δεν έχω πει.
Σ.Κ.: Ειδικά με το «τραμπούκος» όσοι με γνωρίζουν γελούν.
Μ.Ρ.: Εγώ πάλι έχω βγει πολλές φορές εκτός ορίων, κυρίως λόγω των ορμονικών θεμάτων που αντιμετώπιζα. Νομίζω ότι αν δω τα επεισόδια, θα νευριάσω πολύ με τον εαυτό μου. Αν ο Σάκης είχε την συμπεριφορά που του προσάπτουν, δεν θα είχε την αντίδραση που βλέπατε απέναντί μου.
Σ.Κ.: Αν ήμουν όλα αυτά που μου έχουν καταλογίσει, δεν θα είχα καταφέρει να τα καταπιέσω τόσους μήνες και σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X