Ελλάδα

Ο Σκουρλέτης διαψεύδει για το «νέο και άπειρο ΣΥΡΙΖΑ» για να αναλάβει την εξουσία

Ο Σκουρλέτης διαψεύδει για το «νέο και άπειρο ΣΥΡΙΖΑ» για να αναλάβει την εξουσία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια ανακοίνωση, από την οποία δεν λείπουν οι αιχμές, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης διαψεύδει ότι έκανε λόγο σε συνέντευξή του, ότι το 2015 τα στελέχη του κόμματος ήταν «νέοι και άπειροι» για να αναλάβουν την εξουσία.

Οπως σημειώνει, αυτό που είπε είναι ότι «παρ όλο ότι αυτή η δύναμη δεν είχε μια προηγούμενη εμπειρία, μπόρεσε και ανταποκρίθηκε». Και όπως λέει η διατύπωση είναι τελείως διαφορετική, όπως και οι εντυπώσεις που δημιουργεί. Σημειώνεται ότι η όλη συζήτηση έχει ξεκινήσει με την γνωστή δήλωση του Νίκου Βούτση περί έλλειψης προετοιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ενώ ακολούθησαν πλήθος δηλώσεων , μεταξύ αυτών και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Η δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη

Παλιοί και έμπειροι στη «δημοσιογραφία»

Με έκπληξη – αν και δεν θα έπρεπε – διάβασα σήμερα πανομοιότυπα ρεπορτάζ σε εφημερίδες όπως ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ και σε αρκετές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μου, χθες, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απαντώντας στην ερώτηση για το αν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, είπα ότι «ήμασταν νέοι και άπειροι».

Η ακριβής φράση μου, ως απάντηση στην ερώτηση, ήταν: «παρ’ όλο ότι αυτή η δύναμη δεν είχε μια προηγούμενη εμπειρία, μπόρεσε και ανταποκρίθηκε».

Είναι προφανής η διαφορά ανάμεσα στις δύο φράσεις, αλλά και η διαφορετική εντύπωση που προκαλούν. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας το 2015. Ωστόσο, ο λαός μας την ανέθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τη λαϊκή εντολή.

Δείτε ακόμη:

Ένταση στην πορεία των Κούρδων προς την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα

Βασίλης Καρράς: «Αυτά έζησα στα χέρια των απαγωγέων»! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις! video

Ισπανία: Χάος! Αναβλήθηκε το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X