Ο Στέλιος Χατζηιωάννου στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου με το «Φαγητό από καρδιάς» προχωρά σε άμεση δωρεά 100.000 τεμαχίων μπισκότων (cookie bites) για τους κατοίκους στο Δήμο Μάνδρας. Πληθαίνουν οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες που σπεύδουν να βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τους κατοίκους της Μάνδρας που χτυπήθηκαν από τις φονικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χατζηιωάννου προχωρά σε άμεση δωρεά 100.000 τεμαχίων μπισκότων (cookie bites) στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας προκειμένου να στηρίξει τα θύματα των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών στη Μάνδρα και τη Δυτική Αττική. Η δωρεά θα γίνει μέσω του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» το οποίο έχει αναλάβει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την περιοχή. Η διανομή έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνει τμηματικά σε διάστημα 2 μηνών.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου ξεκίνησε την πρωτοβουλία «Φαγητό από καρδιάς» το Μάιο του 2013 στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ