Ο Τσιάρτας ξαναχτύπησε-Μάλλον σχεδιάζει να εκτεθεί… στις εκλογές

Τον βλέπω σίγουρα υποψήφιο βουλευτή με κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης. Αν θα εκλεγεί; Πολύ πιθανό. Βλέπετε εμείς οι Ελληνες ψηφοφόροι επιλέγουμε με κριτήριο τη δημοσιότητα και όχι την ποιότητα των λόγων όσων εκτίθενται.

Και ο Βασίλης Τσιάρτας, γιατί περί αυτού πρόκειται, εκτίθεται με όλες τις σημασίες της λέξης. Ο γνωστός, πρώην ποδοσφαιριστής λοιπόν «ξαναχτύπησε» μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή   το νομοσχέδιο που ανοίγει τον δρόμο για αναδοχή παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια.

Ο ποδοσφαιριστής επιτέθηκε εναντίον   του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, αλλά και κατά της κυβέρνησης για το κατά πόσο μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε στα social media:

«Από μια κυβέρνηση που έχει μαζέψει ότι κατακάθι υπάρχει και ψηφίζει νομοσχέδια αίσχος για υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και όχι μόνο, αποφυλακίζει εγκληματίες, που δεν ενδιαφέρεται για τον Έλληνα και την ασφάλεια του, που δεν έχει προτεραιότητα τη χώρα και έχει γίνει περίγελος από όλους τι να περιμένεις?? Πιο ξεφτίλες πεθαίνεις. Αριστερόστροφη σαπίλα.»

Και ο eretikos.gr θα σχολιάσει τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή: Πιο συντηρητικός και οπισθοδρομικός πεθαίνεις κύριε Τσιάρτα…

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Πως ο Κυριάκος θα διώξει τον Αδωνι από την αντιπροεδρία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ