Διεθνή

Ο βήχας του Πούτιν έβαλε… φωτιά στο Κρεμλίνο

Ο βήχας του Πούτιν έβαλε… φωτιά  στο Κρεμλίνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στραβοκατάπιε ή συμβαίνει κάτι άλλο στον Βλαντιμίρ Πούτιν; Μια κρίση βήχα που καταγράφηκε στην κάμερα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ήταν αρκετή για να «φουντώσει» ξανά τα σενάρια.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε τηλεδιάσκεψη με στελέχη της κυβέρνησή του. Και την ώρα που απευθυνόταν στον υπουργό Οικονομικών Άντον Σουλουάνοφ και μιλούσε για «οξεία οικονομικά προβλήματα», τον έπιασε… οξύς βήχας.

Ένας βήχας που επέμεινε, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να προσπαθεί να μιλήσει και να μην μπορεί. Ένα «με συγχωρείται» μπόρεσε να ψελλίσει αλλά ο βήχας δεν τον άφηνε να ηρεμήσει.
Δεδομένου ότι ο Πούτιν άρχισε να βήχει ενώ τον κατέγραφαν οι κάμερες, η… μονταζιέρα του Κρεμλίνου έπιασε δουλειά. Στο site της ρωσικής προεδρίας, το βίντεο με τον Πούτιν να βήχει ανέβηκε… κομμένο και με το μεγαλύτερο μέρος που ο Ρώσος πρόεδρος βήχει, να έχει κοπεί. Κόπηκε επίσης το σημείο που ζητά συγγνώμη από τους συνομιλητές του γράφει η Sun.

«Ο πρόεδρος απολογήθηκε και συνέχισε τη συνάντηση χωρίς άλλη παύση» έγραψε το πρακτορείο TASS. Το περιστατικό με τον βήχα του Πούτιν ήρθε την ημέρα (σ.σ. χθες Τετάρτη 18.11.2020) που η Ρωσία κατέγραψε ρεκόρ θανάτων με 456 σε μια μέρα. Σε ερώτηση του κρατικού πρακτορείου στο Κρεμλίνο για την υγεία του Πούτιν και η απάντηση ήταν πως «είναι απολύτως κανονική».

Βόλος: Πέθανε στρατιωτικός που ήταν σε καραντίνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X