Οικονομία

EasyJet: Επτά νέα δρομολόγια και… Βόλος – Λονδίνο!

H EasyJet, λοιπόν, συνδέει την Αθήνα με έντεκα προορισμούς, όπως: Το Βερολίνο, το Μπρίστολ, το Εδιμβούργο, τη Γενεύη, το Αμβούργο, το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, το Μιλάνο, τη Νάπολη και το Παρίσι. Θα έχει δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από Βόλο για London Gatwick.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα με επτά νέαδρομολόγια. Η εταιρία επίσης ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Βόλου για το αεροδρόμιο του London Gatwick. Η EasyJet τώρα λειτουργεί σε περισσότερα από 80 δρομολόγια από την Ελλάδα.

Εισιτήρια βρίσκονται προς πώληση στο easyJet.com, με την εφαρμογή στο κινητό ή GDS με ναύλα που ξεκινούν από EUR 13.67€ *.

Δείτε τα δρομολόγια

Φωτογραφία από: euro2day.gr

Ελλάδα και EasyJet, όλο και… καλύτερα

Η αεροπορική εταιρεία πέτυχε έναν αριθμό ρεκόρ επιβατών από και προς την Ελλάδα το τελευταίο δωδεκάμηνο με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες, γεγονός που αντιπροσωπεύει αύξηση της τάξεως 7,2% σε σχέση με το προηγούμενο χρόνο.

Όπως αναφέρει το euro2day.gr, η εταιρεία συνδέει τώρα την Ελλάδα με έξι ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 20 διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όπως την Γενεύη, το Μάντσεστερ και το Μιλάνο (Μαλπένσα).

Ο Ali Gayward, UK Country Manager για την easyJet δήλωσε:

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδα σήμερα, με την προσθήκη αυτών των επτά νέων δρομολογίων που είναι προγραμματισμένα για το καλοκαίρι του 2018. Η easyJet είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της ελληνικής οικονομίας και της τουριστικής της βιομηχανίας και συνεχίζει να επενδύει συνεχώς στην Ελλάδα, λειτουργώντας πάνω από 80 δρομολόγια από τη χώρα”.