Θέμα

Πότε θα μένουμε χωρίς ρεύμα στο καταχείμωνο

Το ελληνικό σχέδιο περιλαμβάνει τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά μεταξύ τις 13:00 έως 16:00 και από τις 20:00 έως 22:00 το βράδυ. Δηλαδή η κυβέρνηση «προτρέπει», με το μέσο των επιδοτήσεων, τους καταναλωτές να μένουν για 5 ολόκληρες ώρες της ημέρας χωρίς ρεύμα και μάλιστα εν μέσω χειμώνα!

Τις ώρες που θα γίνονται διακοπές ρεύματος, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο, ή θα μειώνουν οι ίδιοι οι καταναλωτές τη χρήση του ρεύματος, ανακοίνωσε ουσιαστικά σήμερα η κυβέρνηση. Αυτές είναι οι ώρες αιχμής οι οποίες προσδιορίστηκαν από την κυβέρνηση.

Μετά από τις ανακοινώσεις για υποχρεωτική μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 5-10%, καθώς και της επιδότησης αυτών που θα καταφέρουν να μειώσουν κατά 15% την κατανάλωση ρεύματος ανακοινώθηκαν και οι ώρες αιχμής, κατά τις οποίες θα γίνονται οι μεγάλες παρεμβάσεις και διακοπές αν απαιτείται.

Ουσιαστικά λέει στους Έλληνες πολίτες, ή θα «παγώσετε» και θα πάρετε το «τυράκι» που είναι η επιδότηση, ή θα ζείτε αξιοπρεπώς αλλά θα πληρώνετε μέχρι να φτωχοποιηθείτε εντελώς!

Η πτώση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων είναι ήδη εντυπωσιακή και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη εξαιτίας των κυρώσεων της  Δύσης και της Ελλάδας στην Ρωσία.

Αυτή η τακτική με τις επιδοτήσεις, οι οποίες μάλιστα είναι πενιχρές, που επιλέγει η ελληνική κυβέρνηση είναι γνωστή όταν θέλει να επιβάλλει κάτι. Θυμίζουμε το Freedom Pass για τους νέους μέχρι 25 ετών που λάμβαναν 150 ευρώ αν εμβολιαζόντουσαν…

Ολες οι Ειδήσεις