Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χαμός από βουλευτές για ρατσιστική ανακοίνωση Μαρινάκη σε Σαββίδη

Ολυμπιακός: Χαμός από βουλευτές για ρατσιστική ανακοίνωση Μαρινάκη σε Σαββίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ρατσιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Ιβάν Σαββίδη, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετούνται δημοσίως μέσα από το προφίλ τους στο Facebook και να χαρακτηρίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως «ανιστόρητο, υπόδικο» και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός «απαράδεκτη και προσβλητική».

Ειδικότερα, η βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, σχολίασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ότι «Ο κ. Μαρινάκης μπορεί να έχει όποιες διαφορές θέλει με τον κ. Σαββίδη ή και οποιοδήποτε άλλον. Η λέξη όμως «Ρώσος» προσβάλει στο σύνολο του, τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Ο προσφυγικός Ελληνισμός έχει ζήσει στο πετσί του, τον ρατσισμό την δεκαετία του 1920. Είναι απαράδεκτο το 2020 κάποιοι να θέλουν να γυρίσουν το ρολόι 100 χρόνια πίσω.»

https://www.facebook.com/teligioridousyriza/posts/2268388706792299

Παρόμοια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης, σε μια μακροσκελή ανάρτηση στην σελίδα του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, κάνει λόγο για «Μιά βάρβαρη παρέμβαση … Αγροίκου Προέδρου ΠΑΕ … Πρωθυπουργικού κουμπάρου … Υπόδικου … Υποδυόμενου ιδιότυπα τον Μπερλουσκόνι !»

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του στο Facebook:

https://www.facebook.com/bolarismarkos/posts/10158204001852806

Nωρίτερα για το θέμα τοποθετήθηκαν τα ποντιακά σωματεία τα οποία παραχώρησαν έκτακτη συνέντευξη Τύπου σήμερα (24/1) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο SDNA η πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χριστίνα Σαχινίδου, προχώρησε σε δριμύ «κατηγορώ» για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που χαρακτηρίζει «Ρώσο» τον Ιβάν Σαββίδη.

Να σημειωθεί ότι μια ημέρα μετά τη συνάντηση των Big 4 που έγινε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι Πειραιώτες, όπως είχαν πράξει και παραμονές του ραντεβού με τις FIFA και UEFA, εξέδωσαν μια άκρως επιθετική και προσβλητική ανακοίνωση εις βάρος και του Ιβάν Σαββίδη αποδεικνύοντας πως δεν επιθυμούν ούτε συνεργασία, ούτε συναίνεση, ούτε και το καλό του ποδοσφαίρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X