Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Φιλίπε Αουγκούστο ως αντί-Καμαρά

Ολυμπιακός: Ο Φιλίπε Αουγκούστο ως αντί-Καμαρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως το καλοκαίρι αναμένεται να έχει πάνω από μία πώληση. Οι πιέσεις που θα δεχθεί για την πεντάδα των Σα, Σισέ, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπα θα είναι μεγάλες. Είναι δεδομένο πως θα έρθουν και μεγάλες προτάσεις.

Στην κορυφή της λίστας, πέραν του Τσιμίκα είναι και ο Καμαρά. Ο μέσος από την Γουϊνέα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Τέτοιες που προσέλκυσαν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο διεθνής άσος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις διεργασίες του για να μπορέσει να καλύψει το κενό, που τυχόν θα δημιουργηθεί. Οι περιπτώσεις που εξετάζει είναι πολλές. Μία από αυτές είναι και ο Φιλίπε Αουγκούστο. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Ρίο Άβε.

Ατζέντης του είναι ο Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως έχει καλή διασύνδεση. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Το όνομα του φέρεται να έχει ρίξει στο τραπέζι και ο Πέδρο Μαρτίνς. Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως έχει γίνει μεγάλο τσεκάρισμα από τον Ολυμπιακό. Πως είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους έχουν συγκεντρώσει πολλά θετικά στοιχεία. Ο Αουγκούστο σε 21 ματς πρωταθλήματος έχει βάλει 3 γκολ, ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ.

Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά έχει δουλεύει και το δεξί του ποδι. Είναι ένας μέσος που πατάει μεγάλη περιοχή, έχει άψογη τεχνική και είναι πολύ καλός και στο ψηλό παιχνίδι.

Βέβαια η Μπενφίκα τον έδωσε, τον Ιανουάριο του 2019, στην Ρίο Αβε κι έχει κρατήσει κάτι από τα δικαιώματα του. Δηλαδή είναι ένας παίκτης που ελέγχεται από τους «αετούς» της Λισαβόνας. Αλλά δεν αναμένεται να είναι και μεγάλο θέμα, αν ο Ολυμπιακός δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με το θέμα του Μάντι Καμαρά. Αν ο Ολυμπιακός δεχθεί την πρόταση που θα τον κάνει να μπει σε συζητήσεις για την πώληση του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X