Οργή και απόγνωση αντιμετώπισε ο Πάνος Σκουρλέτης στο Αγρίνιο (vids)

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης επισκεπτόμενος χθες το χωριό Ζευγαράκι που επλήγη από την κακοκαιρία στο Αγρίνιο, ήρθε αντιμέτωπος με οργή και απόγνωση.

Ο υπουργός, η περιφερειακή και δημοτική αρχή εισέπραξαν τις έντονες διαμαρτυρίες των πληγέντων κατοίκων που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται κάτω από τόνους λάσπης. Διαμαρτυρίες τόσο για τα αίτια της καταστροφής (διευθέτηση ρεμάτων) όσο και για τη διαχείριση της επόμενης ημέρα.

Ο κ. Σκουρλέτης έφθασε στο χωριό προκειμένου από κοντά να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Προηγουμένως επισκέφθηκε το Χρυσοβέργι και διασχίζοντας το φαράγγι της Κλεισούρας είδε και τις εκεί καταστροφές. Ο υπουργός μπήκε σε σπίτια και επιχειρήσεις, άκουσε τους κατοίκους από τους οποίους άλλοι εκφράζονταν με οργή , άλλοι σε πιο ήρεμους τόνους.

Συνοδευόταν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάχη Χριστίνα Σταρακά και τον δήμαρχο Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου. Παρόντες οι βουλευτές Δ.Κωνσταντόπουλος και Μαρία Τριανταφύλλου καθώς και πολλά άλλα στελέχη της περιφερειακής και δημοτικής αρχής, ο Δ.Τραπεζιώτης κ.α.
Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης επισκέφθηκε τα Κλεισορεύματα και ακολούθησε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των Δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Πηγή: agrinionews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ